F Ο σούπερ κακός Mysterio στο sequel του Spider-Man: Homecoming; - FilmBoy Ο σούπερ κακός Mysterio στο sequel του Spider-Man: Homecoming; - FilmBoy
  • Latest News

    Ο σούπερ κακός Mysterio στο sequel του Spider-Man: Homecoming;


    Η 3η παρουσία του Spider-Man και η θριαμβευτική του είσοδος στο MCU δεν ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε, με το Homecoming να καταλήγει πολύ μέτριο τόσο ως λυκειακή κωμωδία όπως πολυδιαφημίστηκε, όσο και ως super-hero movie.
    Όποια κι αν είναι η δική μας άποψη, η ταινία τα πήγε εξαιρετικά στα ταμεία και παρά τα όσα είδαμε στο πρόσφατο Infinity War, ο Peter Parker επιστρέφει και μάλιστα άμεσα, με τα γυρίσματα του sequel να ξεκινούν στο Λονδίνο αυτό τον Ιούλιο.

    Τι γνωρίζουμε για τη νέα ταινία; 
    Επίσημα, απολύτως τίποτα, πέραν του ότι θα βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2019, με τη Marvel ακολουθώντας τη γνωστή της τακτική, να διαρρέει στο τύπο διάφορες πληροφορίες, χωρίς να επιβεβαιώνει ούτε να διαψεύδει.

    Ανεπίσημα, το σενάριο έχουν γράψει οι Chris McKenna & Erik Sommers, το δίδυμο που είχε συμβάλλει στο σενάριο και της πρώτης ταινίας, αλλά εδώ παίρνουν τα ηνία. 
    Στη σκηνοθεσία επιστρέφει ο Jon Watts, και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Tom Holland, Jacob Batalon, Marisa Tomei και Zendaya.

    Φήμες θέλουν και την επιστροφή του Michael Keaton ως Vulture, όμως η μεγάλη είδηση είναι ότι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις βρίσκεται ο Jake Gyllenhaal για να αναλάβει το ρόλο του Mysterio, ενός supervillain με εξειδίκευση στις ψευδαισθήσεις και τον υπνωτισμό, η παρουσία του οποίου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε στη ταινία και τον Doctor Strange ως sidekick, όπως έγινε αντίστοιχα και στη πρώτη ταινία με τον Iron Man.

    Στα μέσα του καλοκαιριού, αναμένεται να δοθούν και οι επίσημες απαντήσεις, όμως το πραγματικό ερωτηματικό βρίσκεται στη τελική ποιότητα του φιλμ, κι αν θα καταφέρει να τα πάει καλύτερα από τη πρώτη ταινία. 
    Ίδωμεν…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο σούπερ κακός Mysterio στο sequel του Spider-Man: Homecoming; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top