F Destination Wedding trailer: Keanu Reeves και Winona Ryder σε μια αταίριαστη ρομαντική κομεντί - FilmBoy Destination Wedding trailer: Keanu Reeves και Winona Ryder σε μια αταίριαστη ρομαντική κομεντί - FilmBoy
  • Latest News

    Destination Wedding trailer: Keanu Reeves και Winona Ryder σε μια αταίριαστη ρομαντική κομεντί


    Ήταν δύο από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της δεκαετίας του ‘90. 
    Και οι δύο είχαν αρκετές επιτυχίες στη καριέρα τους, κατά πολλούς περισσότερες απ’ όσες τους άξιζαν, αναλογικά με το περιορισμένο ταλέντο τους. 
    Έχουν ήδη συνυπάρξει σε τρεις ταινίες (Bram Stoker’s Dracula, A Scanner Darkly και The Private Lives of Pippa Lee) και φέτος θα τους δούμε ξανά μαζί στο Destination Wedding.

    Η Lindsay και ο Frank είναι δύο άνθρωποι…μίζεροι, στραβοί κι ανάποδοι. 
    Συναντιούνται για πρώτη φορά σε μια αίθουσα αεροδρομίου και η πρώτη τους γνωριμία δεν είναι και η πιο ευχάριστοι. 
    Λίγο αργότερα συνειδητοποιούν ότι όχι μόνο και οι δύο ταξιδεύουν για να παρευρεθούν στο γάμο των φίλων τους, αλλά είναι το ίδιο ανεπιθύμητοι που αναγκάζονται να κάτσουν μαζί.

    Το Destination Wedding είναι μια… όσο δε πάει παραδοσιακή ρομαντική κομεντί με τους Keanu Reeves και Winona Ryder να υποδύονται μάλλον άχαρα ένα αταίριαστο ζευγάρι που πιθανότατα…ω, τι έκπληξη, θα καταλήξει να ερωτευτεί!

    Σεναριογράφος και σκηνοθέτης του Destination Wedding είναι ο Victor Levin (5 to 7) με τη ταινία να έρχεται στα μέρη μας στις 30 Αυγούστου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Destination Wedding trailer: Keanu Reeves και Winona Ryder σε μια αταίριαστη ρομαντική κομεντί Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top