F American Animals trailer: Η πιο τολμηρή ληστεία έργων τέχνης στη μεγάλη οθόνη - FilmBoy American Animals trailer: Η πιο τολμηρή ληστεία έργων τέχνης στη μεγάλη οθόνη - FilmBoy
  • Latest News

    American Animals trailer: Η πιο τολμηρή ληστεία έργων τέχνης στη μεγάλη οθόνη


    Πλησιάζει η πρεμιέρα μίας εκ των ταινιών που εντυπωσίασε στο πρόσφατο φεστιβάλ του Sundance και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να της ρίξουμε μια πιο κοντινή ματιά.

    Το American Animals, όπως ισχυρίζεται, δεν είναι βασισμένο σε μια πραγματική ιστορία, είναι πραγματική ιστορία και μας διηγείται την πιο τολμηρή ληστεία έργων τέχνης, όταν τέσσερις νεαροί από μια μικρή πόλη του Κεντάκι, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, αποφασίζουν να κλέψουν κάποια μεγάλης αξίας βιβλία από τη τοπική βιβλιοθήκη. 
    Με μοναδικό εμπόδιο τους την άκακη βιβλιοθηκάριο, το σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή, με απολαυστικά επακόλουθα…

    Το American Animals είναι η πρώτη ταινία μυθοπλασίας του Bart Layton, που μέχρι σήμερα είχε καταπιαστεί μονάχα με ντοκιμαντέρ, μεταξύ των οποίων και με το βραβευμένο με Bafta, The Imposter.

    Οι κριτικές από τα -πολλά- φεστιβάλ όπου προβλήθηκε ήταν κάτι παραπάνω από θετικές, και σε λίγες ημέρες ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες. 
    Τα δικαιώματα για τη διανομή του στην Ελλάδα έχει αγοράσει η Seven και περιμένουμε να μάθουμε πότε θα μας τη φέρει.

    Πρωταγωνιστούν οι Evan Peters (X-Men: Apocalypse), Barry Keoghan (The Killing of a Sacred Deer), Blake Jenner (Everybody Wants Some), Jared Abrahamson (Travelers) και Ann Dowd (The Handmaid's Tale).
    Δείτε τα trailers…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: American Animals trailer: Η πιο τολμηρή ληστεία έργων τέχνης στη μεγάλη οθόνη Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top