F H Πεντάμορφη είναι νεκρή - Μια άποψη για το Shape of Water (spoiler video) - FilmBoy H Πεντάμορφη είναι νεκρή - Μια άποψη για το Shape of Water (spoiler video) - FilmBoy
  • Latest News

    H Πεντάμορφη είναι νεκρή - Μια άποψη για το Shape of Water (spoiler video)



    Σήμερα θα σας παρουσιάσω μία νέα προσπάθεια που προσπαθώ να αναπτύξω εδώ και μερικές εβδομάδες. Σύντομα video-essays με θέματα γύρω από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Σε αυτό το video παρουσιάζω την θεωρία μου για το... happy end του Shape of Water.

    Θα ήθελα την άποψη σου για την θεωρία και για το video και αν σου άρεσε κάνε ένα subscribe στο κανάλι μας και ένα share.

    Με το Shape of Water ο Guillermo del Toro είναι πλέον ο εμπορικός και βραβευμένος παραμυθάς του Hollywood. Η ιστορία του, το παραμύθι της πεντάμορφης με το τέρας απευθύνεται σε ενήλικο κοινό και έχει μέσα όλα τα στοιχεία για να γίνει αρεστή από όλους.
    Για όσους όμως δουν πιο βαθιά θα δουν ότι ο Ισπανός σκηνοθέτης έκρυψε όλα τα στοιχεία ώστε να αναιρέσει το Happy End και να κάνει την ιστορία του ακόμα πιο δραματική.
    Αυτή λοιπόν είναι η θεωρεία μου: H Πεντάμορφη είναι νεκρή

    Προσοχή! Spoilers για το Shape of Water




    Εσείς τι πιστεύετε;
    Πέθανε τελικά η Λίσα ή οι δυο τους ζούνε ευτυχισμένη σε κάποιο παραπόταμο του Αμαζονίου;

    Προηγούμενα essays:
    Τάσος «ο αλλοδαπός» Σάμπαρ
    Αναλύσεις και κουβέντα κάθε σουκού στο Monkey Bros Show, το μοναδικό άρα και… καλύτερο ελληνικό podcast για ταινίες, σειρές κτλ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: H Πεντάμορφη είναι νεκρή - Μια άποψη για το Shape of Water (spoiler video) Rating: 5 Reviewed By: Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος
    Scroll to Top