F The House of Tomorrow trailer: Εφηβεία, punk και έρωτες στη νέα ταινία του Asa Butterfield - FilmBoy The House of Tomorrow trailer: Εφηβεία, punk και έρωτες στη νέα ταινία του Asa Butterfield - FilmBoy
  • Latest News

    The House of Tomorrow trailer: Εφηβεία, punk και έρωτες στη νέα ταινία του Asa Butterfield


    Η Shout! Factory έδωσε στη δημοσιότητα το trailer της coming-of-age μουσικής δραμεντί The House of Tomorrow.

    Κεντρικός ήρωας είναι ο Sebastian, ένας 16χρονος που ζει με τη γιαγιά του έγκλειστος σε έναν φουτουριστικό θόλο, σύμφωνα με τις οδηγίες ζωής του μέντορά της, Buckminster Fuller. 

    Όταν εκείνη λόγω υγείας δεν μπορεί πια να τον παρακολουθεί, εκείνος βρίσκει την ευκαιρία και το σκάει, γνωρίζοντας τον Jared, έναν συνομήλικο, παθιασμένο με την punk μουσική που έχει τα δικά του προβλήματα υγείας. 
    Η φιλική σχέση των δύο εξελίσσεται, με τον Sebastian να ερωτεύεται τη μουσική αλλά και την αδερφή του Jared.

    Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του Peter Bognanni με τον πρωτοεμφανιζόμενο Peter Livolsi να έχει αναλάβει σενάριο και σκηνοθεσία.
    Πρωταγωνιστούν οι Asa Butterfield (The Space Between Us), Alex Wolff (Jumanji: Welcome to the Jungle), Maude Apatow (Other People), Ellen Burstyn και Nick Offerman.

    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The House of Tomorrow trailer: Εφηβεία, punk και έρωτες στη νέα ταινία του Asa Butterfield Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top