F The Darkest Minds trailer: Εντυπωσιακή Young Adult περιπέτεια φαντασίας από τους παραγωγούς του Stranger Things - FilmBoy The Darkest Minds trailer: Εντυπωσιακή Young Adult περιπέτεια φαντασίας από τους παραγωγούς του Stranger Things - FilmBoy
  • Latest News

    The Darkest Minds trailer: Εντυπωσιακή Young Adult περιπέτεια φαντασίας από τους παραγωγούς του Stranger Things


    Θυμάστε εκείνα τα μαύρα χρόνια που ο κάθε πικραμένος παραγωγός έκανε ταινία ότι νεανικό βιβλίο έβρισκε μπροστά του μπας και κλέψει λίγα από τα εισιτήρια του Twilight, με αποτέλεσμα ο χαρακτηρισμός young-adult fantasy να κυλιστεί στη λάσπη;

    Για καλή μας τύχη, εκείνη η περίοδος αποτελεί παρελθόν, με τη νέα νεανική περιπέτεια φαντασίας της 20th Century Fox, The Darkest Minds να δείχνει ότι είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνσή για την αποδαιμονοποίηση του είδους.
    Η ταινία είναι διασκευή της ομότιτλης σειράς βιβλίων της Alexandra Bracken και μας πηγαίνει σε ένα κοντινό μέλλον όπου ένας άγνωστος ιός έχει οδηγήσει στο θάνατο του 98% των παιδιών της γης. 

    Αυτό όμως που τρομάζει τη κυβέρνηση ακόμα περισσότερο είναι ότι το 2% που έμεινε πίσω έχει μεταλλαχτεί αποκτώντας υπερφυσικές και σε πολλές περιπτώσεις επικίνδυνες δυνάμεις. 
    Για να τα ελέγξουν, τα περιορίζουν σε ειδικά στρατόπεδα, με τη 16χρονη Ruby να είναι μία απ’ αυτούς, η οποία καταφέρνει και το σκάει, και με τη βοήθεια άλλων παιδιών που έχουν διαφύγει της αιχμαλωσίας, προσπαθεί να ελέγξει τις δυνάμεις της και να ξεφύγει της κυβέρνησης.

    Τη σεναριακή διασκευή έγραψε ο Chad Hodge (Wayward Pines) με την Jennifer Yuh Nelson (Kung Fu Panda 2-3) να κάθεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη, και τον Shawn Levy του Stranger Things να λειτουργεί ως βιτρίνα-παραγωγός.

    Πρωταγωνιστούν οι Amandla Stenberg (The Hunger Games), Harris Dickinson (Beach Rats), Skylan Brooks (Southpaw), Mandy Moore (47 Meters Down), Gwendoline Christie (Game of Thrones) και Wallace Langham (Battle of the Sexes).

    Το The Darkest Minds θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Σεπτεμβρίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Darkest Minds trailer: Εντυπωσιακή Young Adult περιπέτεια φαντασίας από τους παραγωγούς του Stranger Things Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top