F Sicario: Day of the Soldado trailer: Καρτέλ, τρομοκράτες και ένα μικρό κορίτσι στο sequel του Sicario - FilmBoy Sicario: Day of the Soldado trailer: Καρτέλ, τρομοκράτες και ένα μικρό κορίτσι στο sequel του Sicario - FilmBoy
  • Latest News

    Sicario: Day of the Soldado trailer: Καρτέλ, τρομοκράτες και ένα μικρό κορίτσι στο sequel του Sicario


    Όταν πριν τρία χρόνια ο Denis Villeneuve αναλάμβανε τη σκηνοθεσία του Sicario, μιας πρωτότυπης αστυνομικής περιπέτειας, βασισμένης σε σενάριο του παντελώς άγνωστου ηθοποιού Taylor Sheridan, ελάχιστοι μπορούσαν να προβλέψουν την επιτυχία του και την επίδραση στις καριέρες και των δύο.
    Η μετέπειτα πορεία των δύο καλλιτεχνών είναι λίγο πολύ γνωστή, όμως και η ταινία δε μπορούσε να μείνει ανεκμετάλλευτη, και κάπως έτσι μας ήρθε το Sicario: Day of the Soldado.

    Σύμφωνα με το στόρυ, όταν η CIA ανακαλύπτει ότι τα μεξικάνικα καρτέλ ναρκωτικών μεταφέρουν τρομοκράτες από τα σύνορα, στέλνουν τον πράκτορα Matt Graver, και με τη βοήθεια του Alejandro Gillick αναλαμβάνουν να λύσουν το πρόβλημα προκαλώντας πόλεμο μεταξύ των καρτέλ. 
    Στην αποστολή όμως εμπλέκεται και μια μικρή κοπέλα που ο Alejandro έχει εντολή να σκοτώσει, όμως στα μάτια της βλέπει τη δική του κόρη και βρίσκεται διχασμένος για το τι πρέπει να κάνει.

    Το σενάριο έχει γράψει και πάλι ο Taylor Sheridan, όμως στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Ιταλό Stefano Sollima, του εξαιρετικού Suburra, που εδώ κάνει το αγγλόφωνο ντεμπούτο του.

    Με την Emily Blunt να αποτελεί παρελθόν για προφανείς λόγους, οι Josh Brolin και Benicio Del Toro επιστρέφουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχοντας στο πλάι τους, τους Isabela Moner, Catherine Keener, Matthew Modine, Jeffrey Donovan και Christopher Heyerdahl.

    Το Sicario: Day of the Soldado ή απλά Soldado αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη καρδιά του καλοκαιριού.
    Δείτε το trailer

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sicario: Day of the Soldado trailer: Καρτέλ, τρομοκράτες και ένα μικρό κορίτσι στο sequel του Sicario Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top