F iZombie trailer: Ένας νέος κόσμος από ζόμπι στη 4η σεζόν - FilmBoy iZombie trailer: Ένας νέος κόσμος από ζόμπι στη 4η σεζόν - FilmBoy
  • Latest News

    iZombie trailer: Ένας νέος κόσμος από ζόμπι στη 4η σεζόν


    Το trailer της 4ης σεζόν του iZombie αποκαλύπτει πόσο δραματικά έχει αλλάξει ο κόσμος μετά την ύπαρξη των ζόμπι. 
    Η μεγάλη αποκάλυψη ήρθε στο φινάλε του προηγούμενου κύκλου, όταν οι ήρωες αποκάλυψαν ένα σχέδιο μιας ομάδας ζόμπι να χρησιμοποιήσουν μολυσμένα εμβόλια για να μολύνουν ακόμα μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων με τον ιό των ζόμπι, κατά τη διάρκεια μιας επιδημίας γρίπης.

    Βασισμένη στα βιβλία της DC Comics Vertigo από τους Chris Roberson και Michael Allred, το iZombie λέει την ιστορία της ιατρικής ερευνήτριας Olivia "Liv" Moore (Rose McIver). 
    Όταν απέκτησε μια ανεξήγητη επιθυμία να φάει ανθρώπινη σάρκα μετά από ένα άγριο πάρτι όπου γδάρθηκε από έναν άντρα, νόμισε αρχικά ότι απλώς ήταν ‘φτιαγμένη’ από τα ναρκωτικά.
    Η Liv γρήγορα ανακαλύπτει ότι θα πρέπει να τρώει τουλάχιστον έναν εγκέφαλο το μήνα για να διατηρήσει τη νοημοσύνη και την προσωπικότητά της. 

    Όταν η Liv ανακαλύπτει ότι η κατανάλωση μυαλών της δίνει επίσης την προσωρινή πρόσβαση στις αναμνήσεις και τις δεξιότητες της, θα χρησιμοποιήσει τις γνώσεις της για να βοηθήσει τον αστυνομικό του Σιάτλ, Clive Babineaux (Malcolm Goodwin) στην επίλυση δολοφονιών, ως μέντιουμ.
    Ο μόνος που γνωρίζει το μυστικό της Liv είναι ο συνεργάτης και φίλος της Ravi Chakrabarti (Rahul Kohli), ο οποίος μελετά την Liv με την ελπίδα να βρει μια θεραπεία για τον ιό ζόμπι.

    Το νέο trailer αποκαλύπτει σημαντικές αλλαγές στην πόλη του Σιάτλ. 
    Η 4η σεζόν του iZombie ξεκίνησε στις 26 Φεβρουαρίου στο CW.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: iZombie trailer: Ένας νέος κόσμος από ζόμπι στη 4η σεζόν Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top