F Spider-Man: Into the Spider-verse trailer: Το σύμπαν του αραχνάκια μεγαλώνει - FilmBoy Spider-Man: Into the Spider-verse trailer: Το σύμπαν του αραχνάκια μεγαλώνει - FilmBoy
  • Latest News

    Spider-Man: Into the Spider-verse trailer: Το σύμπαν του αραχνάκια μεγαλώνει


    Θέλετε να κάνετε ένα διάλλειμα από τον μαθητή Peter Parker και τις περιπέτειες του στο MCU; 
    Όχι!; Χμμμ… ναι λογικό… σε όλους μας αρέσει. 
    Σε ένα χρόνο όμως θα έρθει και η στιγμή του έτερου fan-favorite φιλικού γείτονα να λάμψει, του Miles Morales. 
    Και μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση για την επερχόμενη ταινία του από το άρτι αφιχθέν trailer.

    Η Sony λοιπόν, δημοσίευσε το πρώτο βίντεο για εκείνη την animated ταινία που πριν καιρό είχε πει ότι έχει στα σκαριά, το οποίοι δείχνει την αισθητική και το visual που θα έχει, έναν συνδυασμό δηλαδή από cgi και cell-shaded animation και, ενώ δε λείπει το χρώμα, φαίνεται να έχει μια πιο σκοτεινή και noir άποψη. 
    Η στολή του Miles βασίζεται σε αυτή των κόμικς που έχει από το ντεμπούτο του, αλλά δεν είναι πιστή αντιγραφή, ενώ βλέπουμε να τη φοράει και σε συνδυασμό με πιο casual ρούχα.

    Από πλευράς πλοκής, το teaser δεν κάνει γνωστό κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο, ωστόσο βλέπουμε τον Miles να μιλά με μια φιγούρα που μας είναι κομματάκι γνώριμη, το οποίο βέβαια έρχεται σε αντίθεση με ένα προηγούμενο στιγμιότυπο που λαμβάνει χώρα σε νεκροταφείο και μας κάνει να αναρωτιόμαστε  τι ακριβώς παίζει με τον original Spidey. 
    Αλλά αυτό που είναι πιο αινιγματικό είναι το αν υπάρχουν κι άλλα άτομα με αραχνοδυνάμεις, όπως εκφράζει την απορία του κι ο ίδιος ο πρωταγωνιστής.

    Το Spider-Man: Into the Spider-verse θα βγει στις αίθουσες στις 14 Δεκεμβρίου του 2018. 
    Έχουμε δηλαδή γεμάτο-γεμάτο έναν χρόνο μέχρι τότε. 
    Τις φωνές τους στους χαρακτήρες θα δανείσουν οι Shameik Monroe (Miles Morales), Mahershala Ali (Aaron Davis), Brian Tyree Henry (Jefferson Davis) και Liev Schreiber σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. 
    Η σκηνοθεσία είναι των Bob Persinchetti και Peter Ramsey.

    Απολαύστε το trailer και πείτε μας τις πρώτες εντυπώσεις σας!
    Περισσότερα στο Heroes For A Day.

    Αργύρης Σταματόπουλος.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Spider-Man: Into the Spider-verse trailer: Το σύμπαν του αραχνάκια μεγαλώνει Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top