F Ο Frank Miller και το Netflix ετοιμάζουν νέα σειρά για την αρθουριανή Κυρά της Λίμνης! - FilmBoy Ο Frank Miller και το Netflix ετοιμάζουν νέα σειρά για την αρθουριανή Κυρά της Λίμνης! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Frank Miller και το Netflix ετοιμάζουν νέα σειρά για την αρθουριανή Κυρά της Λίμνης!


    Ένας από τους μεγαλύτερους εν ζωή κομικάδες, ο Frank Miller έχει εμπλακεί ενεργά στη διασκευή των έργων του στη μεγάλη οθόνη, και τώρα ήρθε η στιγμή να κάνει το άλμα και στη μικρή, με το Netflix να τον έχει καπαρώσει για τη μεταφορά του ακυκλοφόρητου Cursed.

    Το εν λόγω graphic novel είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2019 και θα είναι μια origin ιστορία για την Κυρά της Λίμνης του μύθου του βασιλιά Αρθούρου, συστήνοντας την ως ένα 16χρονο κορίτσι με ένα μυστηριώδες χάρισμα.

    Η σειρά θα αναπτύσσεται ταυτόχρονα με το graphic novel και δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσουν και μαζί, με τον Tom Wheeler (The Lego Ninjago Movie) να έχει αναλάβει τα ηνία της σειρά.
    Αναμένουμε νεότερα…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Frank Miller και το Netflix ετοιμάζουν νέα σειρά για την αρθουριανή Κυρά της Λίμνης! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top