F Eighth Grade trailer: Είναι δύσκολο να είσαι 14, πολύ δύσκολο… - FilmBoy Eighth Grade trailer: Είναι δύσκολο να είσαι 14, πολύ δύσκολο… - FilmBoy
  • Latest News

    Eighth Grade trailer: Είναι δύσκολο να είσαι 14, πολύ δύσκολο…


    Όσο περνούν οι εβδομάδες, οι ταινίες που εντυπωσίασαν στο πρόσφατο φεστιβάλ του Sundance βρίσκουν η μία μετά την άλλη μία θέση στο καλεντάρι και αναμένοντας την έξοδο στις αίθουσες, μας παρουσιάζουν και το trailer τους.

    Κάπως έτσι έγινε και με το Eighth Grade, το δημιουργικό ντεμπούτο του πολυμήχανου Bo Burnham (ποιητής, stand-up comedian, τραγουδιστής, μουσικοσυνθέτης) που μπορεί να μη κέρδισε κάποιο βραβείο αλλά πήρε εξαιρετικές κριτικές, με το σκορ του στο Rotten Tomatoes να είναι αυτή τη στιγμή στο 100%!

    Η ταινία μας βάζει σε μια κατάσταση που δε γνωρίζουμε λόγω του διαφορετικού εκπαιδευτικού συστήματος (μετάβαση από την 8η στο λύκειο), αλλά σίγουρα όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε, τα άχαρα 14, το βήμα από τη πρώτη εφηβεία στα πρώιμα στάδια μιας ενήλικης ζωής που πια δεν είναι και τόσο μακριά, με τις ορμόνες να χτυπούν κόκκινο και δυστυχώς δε μπορούν όλοι να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της φύσης με την ίδια ευκολία.
    Σε αυτή ακριβώς τη κατάσταση βρίσκεται και η Kayla, ένα κορίτσι που έχει μία απίστευτα δύσκολη αποστολή, να επιβιώσει της τελευταίας εβδομάδας του (αντίστοιχου) γυμνασίου, τη τελευταία εβδομάδα της παιδικής της ζωής.

    Στη ταινία πρωταγωνιστεί η νεαρή Elsie Fisher (McFarland, USA), που οι πιο παρατηρητικοί ίσως την αναγνωρίσουν από τη φωνή της που είχε δανείσει στην Agnes των δύο πρώτων Despicable Me

    Το Eighth Grade θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο και κάποιοι έχουν ήδη βιαστεί να το χαρακτηρίσουν ως το νέο Lady Bird
    Σίγουρα τιμητικός τίτλος αλλά ελπίζουμε να τον αξίζει.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Eighth Grade trailer: Είναι δύσκολο να είσαι 14, πολύ δύσκολο… Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top