F Το Horrorant Film Festival ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ανοίγει τις πόρτες του σε εθελοντές! - FilmBoy Το Horrorant Film Festival ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ανοίγει τις πόρτες του σε εθελοντές! - FilmBoy
  • Latest News

    Το Horrorant Film Festival ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ανοίγει τις πόρτες του σε εθελοντές!


    Το Horrorant Film Festival ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ για πρώτη φορά ανοίγουν τις πόρτες του σε εθελοντές, ανθρώπους με αγάπη στον κινηματογράφο και με θέληση να αφιερώσουν κάποιο από τον ελεύθερο χρόνο τους για να συμμετέχουν σε ένα από τα σημαντικότερα κινηματογραφικά φεστιβάλ της χώρας.

    Φέτος, θα χρειαστούμε την βοήθειά σας για να κάνουμε τις ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ όσο καλύτερο μπορούμε, να φτάσουμε ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας: να κάνουμε το Horrorant ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ τρόμου στην Ευρώπη.

    Ειδικότερα, θα χρειαστούμε:
    - Υπεύθυνους/-ες αιθουσών
    - Μεταφραστές για τους καλεσμένους
    - Συντονιστές QA
    - Συνοδούς για τους επίσημους καλεσμένους (με δίπλωμα οδήγησης)
    - Βοηθούς εκδηλώσεων / events

    Θα πρέπει να είστε διαθέσιμοι κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ στη πόλη σας και να έχετε όρεξη να γνωρίσετε από κοντά την προετοιμασία και πραγματοποίηση του αγαπημένου σας φεστιβάλ.

    Θα θέλαμε να στείλετε στο volunteer@horrorantfilmfestival.com μέχρι την 15η Απριλίου 2018 ένα βιογραφικό σας, με φωτογραφία και την διαθεσιμότητα κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ (ώρες, μέρες κλπ).

    Οι εθελοντές που θα επιλεγούν θα λάβουν επίσημη βεβαίωση από το φεστιβάλ για κάθε χρήση, καθώς και προωθητικό υλικό (αφίσες, dvd κλπ).

    Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Horrorant Film Festival ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ανοίγει τις πόρτες του σε εθελοντές! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top