F Paterno trailer: Ο Al Pacino κατηγορείται για συγκάλυψη σκανδάλου σεξουαλικής κακοποίησης - FilmBoy Paterno trailer: Ο Al Pacino κατηγορείται για συγκάλυψη σκανδάλου σεξουαλικής κακοποίησης - FilmBoy
  • Latest News

    Paterno trailer: Ο Al Pacino κατηγορείται για συγκάλυψη σκανδάλου σεξουαλικής κακοποίησης


    Το Νοέμβριο του 2011 ξέσπασε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του αμερικάνικου αθλητισμού, όταν ο Jerry Sandusky, βοηθός προπονητή της κολεγιακής ομάδας φούτμπολ Penn State Nittany Lions κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση μεγάλου αριθμού νεαρών αθλητών, η οποία μάλιστα λάμβανε χώρα εδώ και δεκαετίες!

    Το γεγονός που έκανε το σκάνδαλο ακόμα μεγαλύτερο ήταν ότι ο Sandusky ήταν βοηθός του Joe Paterno, του ιστορικά πιο πολυνίκη προπονητή στην ιστορία του αθλήματος, έναν ήρωα όχι μόνο για το πανεπιστήμιο αλλά και για όλη τη πόλη.

    Ενώ λοιπόν το σκάνδαλο του Sandusky, ξεδιπλωνόταν, τα βέλη της κοινής γνώμης και όχι μόνο, στράφηκαν και στον Paterno, κατηγορώντας τον ότι γνώριζε και συγκάλυπτε τον συνάδελφό του.

    Την εν λόγω ιστορία θα δούμε όχι στη μεγάλη αλλά στη μικρή οθόνη και συγκεκριμένα στο HBO, στη τηλεταινία Paterno, σε σενάριο David McKenna (American History X) και σκηνοθεσία Barry Levinson (The Wizard of Lies).

    Πρωταγωνιστούν οι Al Pacino, Riley Keough, Kathy Baker, Greg Grunberg, Peter Jacobson και Jim Johnson.
    Το Paterno θα προβληθεί στις 7 Απριλίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Paterno trailer: Ο Al Pacino κατηγορείται για συγκάλυψη σκανδάλου σεξουαλικής κακοποίησης Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top