F Η Keira Knightley βγάζει στη φόρα τις βρομιές της Αμερικής στο βιογραφικό θρίλερ Official Secrets - FilmBoy Η Keira Knightley βγάζει στη φόρα τις βρομιές της Αμερικής στο βιογραφικό θρίλερ Official Secrets - FilmBoy
  • Latest News

    Η Keira Knightley βγάζει στη φόρα τις βρομιές της Αμερικής στο βιογραφικό θρίλερ Official Secrets


    Μπορεί η μετά-Pirate of the Caribbean καριέρα της να μην κατάφερε να ανταποκριθεί των προσδοκιών, όμως η Keira Knightley έχει συμμετέχει σε αρκετές αξιόλογες ταινίες, έχοντας αποδείξει πολλάκις το ταλέντο της, με πιο χαρακτηριστικό πρόσφατο παράδειγμα το The Imitation Game που την έστειλε για δεύτερη φορά στη πεντάδα των Όσκαρ.

    Σύντομα θα τη δούμε σε μία ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα ταινία, το Official Secrets, ένα βιογραφικό κατασκοπικό θρίλερ για την αληθινή ιστορία της Katharine Gun, μιας μεταφράστριας της Βρετανικής Υπηρεσίας Επικοινωνιών, στα χέρια της οποίας έφτασε το 2003 ένα άκρως εμπιστευτικό e-mail από την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA) που αποκάλυπτε μια απόρρητη και παράνομη επιχείρηση της Υπηρεσίας να βάλει κοριούς στα γραφεία των έξι χωρών (Αγκόλα, Βουλγαρία, Καμερούν, Χιλή, Γουινέα, and Πακιστάν) που κρατούσαν αναποφάσιστη στάση όσον αφορά το ψήφισμα του ΟΗΕ για την εισβολή στο Ιράκ.

    Η Gun αποφάσισε να το δείξει σε έναν φίλο της και εν τέλει να το στείλει στην εφημερίδα Observer όπου και έγινε πρωτοσέλιδο. 
    Η γυναίκα συνελήφθη και πέρασε τη νύχτα της στο κρατητήριο, όμως η υπόθεση δεν προχώρησε γιατί αν έφτανε στα δικαστήρια, η NSA θα υποχρεωνόταν να βγάλει στη φόρα μυστικά έγγραφα.

    Η ταινία βρισκόταν στα σκαριά εδώ και λίγα χρόνια με τη Natalie Dormer στο πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Justin Chadwick στη σκηνοθεσία, όμως φαίνεται ότι σε αυτή τη μορφή το project δε προχωρούσε, με την Keira Knightley να την αντικαθιστά και τον Gavin Hood (Eye in the Sky) να παίρνει τη σκηνοθετική σκυτάλη.

    Στο Official Secrets θα συμπρωταγωνιστεί ο Matt Smith με τα γυρίσματα να ξεκινούν άμεσα και τη ταινία να βγαίνει στις αίθουσες στα τέλη του έτους.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Keira Knightley βγάζει στη φόρα τις βρομιές της Αμερικής στο βιογραφικό θρίλερ Official Secrets Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top