F Ο σκηνοθέτης του Deadpool ετοιμάζει solo ταινία για την μεταλλαγμένη Kitty Pride! - FilmBoy Ο σκηνοθέτης του Deadpool ετοιμάζει solo ταινία για την μεταλλαγμένη Kitty Pride! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο σκηνοθέτης του Deadpool ετοιμάζει solo ταινία για την μεταλλαγμένη Kitty Pride!


    Παρότι μία από τους σημαντικότερους νεαρούς X-Men, η Kitty Pride δεν είχε παρά περιφερειακό ρόλο στις κινηματογραφικές ταινίες, με το X-Men: Days of Future Past να είναι η μόνη που της έδωσε λίγο παραπάνω χρόνο.
    H μεταλλαγμένη Katherine Pryde, πιο γνωστή ως Shadowcat φαίνεται όμως ότι θα δικαιωθεί, αποκτώντας τη δική της σόλο ταινία.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του Collider, ο Tom Miller, σκηνοθέτης του (πρώτου) Deadpool, σε συνεργασία με τη Fox έχει στα σκαριά μια ταινία με την Pride στο κεντρικό ρόλο, με σκοπό να αναλάβει ο ίδιος και τη σκηνοθεσία της.

    Αυτό δε σημαίνει βεβαίως ότι το project έχει λάβει ακόμα το πράσινο φως, και με την εταιρία να βρίσκεται σε περίεργη περίοδο λόγω της εξαγοράς της από τη Disney, η ταινία θα πρέπει να πάρει το ok από ακόμα περισσότερα στόματα.

    Αυτό που (προσωπικά) ελπίζω, είναι το ρόλο να κρατήσει η ταλαντούχα Ellen Page και να μην έχουμε κάποιο άτυχο recasting.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο σκηνοθέτης του Deadpool ετοιμάζει solo ταινία για την μεταλλαγμένη Kitty Pride! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top