F The Night Sitter trailer: Ένας κλέφτης. Δύο παιδιά. Τρεις μάγισσες. Κανένα έλεος. - FilmBoy The Night Sitter trailer: Ένας κλέφτης. Δύο παιδιά. Τρεις μάγισσες. Κανένα έλεος. - FilmBoy
  • Latest News

    The Night Sitter trailer: Ένας κλέφτης. Δύο παιδιά. Τρεις μάγισσες. Κανένα έλεος.


    Από το πουθενά έσκασε πριν λίγες ώρες το trailer του The Night Sitter, μιας κωμωδίας (;;) τρόμου, δημιουργία των Abiel Bruhn & John Rocco στην πρώτη τους ουσιαστική κινηματογραφική απόπειρα.

    Η ιστορία ξεκινάει ένα βράδυ, που Ted Hooper, ένας πλούσιος οπαδός του μυστικισμού, προσλαμβάνει την Amber, μια “αθώα” νεαρή babysitter για να προσέχει τον γιο του Kevin, όσο εκείνος θα λείπει. 
    Όμως αποδεικνύεται όμως, εκείνη είναι απατεώνισσα, και μόλις ο πατέρας φεύγει από το σπίτι, εισβάλει η συμμορία της για να τον αδειάσουν. 

    Εκείνη τη στιγμή όμως, το αγόρι βρίσκει κατά τύχη ένα τεχνούργημα στο γραφείο του πατέρα του, με το οποίο καλεί άθελά του τρεις μάγισσες, τις Τρεις Μητέρες. 
    Οι… παιχνιδιάρες σαδίστριες μάγισσες ξεπαστρεύουν τον έναν μετά τον άλλον, με την Amber να αναγκάζεται να συμμαχήσει με τον Kevin για να βγουν ζωντανοί.

    Παρακολουθώντας το trailer, το The Night Sitter μας θύμισε μια πιο neon-pop παραλλαγή του The House of the Devil, όμως μας μπερδεύει ο χαρακτηρισμός του comedy horror, μιας και comedy δεν είδαμε πουθενά.
    Η ταινία βρίσκεται σε αναζήτηση διανομής, και μάλλον δε θα δυσκολευτεί να τη βρει.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Night Sitter trailer: Ένας κλέφτης. Δύο παιδιά. Τρεις μάγισσες. Κανένα έλεος. Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top