F Η Millie Bobby Brown είναι η μικρή αδερφή του Sherlock Holmes στο νέο franchise της Legendary! - FilmBoy Η Millie Bobby Brown είναι η μικρή αδερφή του Sherlock Holmes στο νέο franchise της Legendary! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Millie Bobby Brown είναι η μικρή αδερφή του Sherlock Holmes στο νέο franchise της Legendary!


    Παρότι με την επιτυχία της στο ρόλο της Eleven στο Stranger Things, η έφηβη Millie Bobby Brown θεωρείται το next best thing, ουσιαστικά δε την έχουμε δει ακόμα σε κάτι άλλο, με το επερχόμενο Godzilla: King of Monsters της Legendary Entertainment να είναι μόλις η πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση.

    Φαίνεται όμως ότι η συνεργασία της με την -κινέζικης ιδιοκτησίας πια- εταιρία, ήταν αρμονική, με τη 14χρονη ηθοποιό να συμφωνεί να γίνει η πρωταγωνίστρια και παραγωγός (!!) ενός νέου κινηματογραφικού franchise με κεντρική ηρωίδα την μικρή ντετέκτιβ, αδερφή του Sherlock Holmes, Enola.

    Η Enola Holmes μπορεί να μην υπήρχε στα βιβλία του Arthur Conan Doyle, και να γεννήθηκε μόλις το 2006 από τη φαντασία της συγγραφέως Nancy Springer, όμως έχει ήδη αποκτήσει 6 βιβλία με τις περιπέτειες της, τα οποία μάλιστα έχουν τύχει εξαιρετικής υποδοχής, προφανώς ειδικά στο νεαρό αναγνωστικό κοινό.

    Μένει να δούμε αν το υλικό θα διασκευαστεί με στόχο ένα ευρύτερο κοινό ή θα επικεντρωθεί αποκλειστικά σε εφηβικές ηλικίες.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Millie Bobby Brown είναι η μικρή αδερφή του Sherlock Holmes στο νέο franchise της Legendary! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top