F Flower trailer: Η Zoey Deutch προσπαθεί να παγιδέψει έναν παιδόφιλο στη νέα indie κομεντί - FilmBoy Flower trailer: Η Zoey Deutch προσπαθεί να παγιδέψει έναν παιδόφιλο στη νέα indie κομεντί - FilmBoy
  • Latest News

    Flower trailer: Η Zoey Deutch προσπαθεί να παγιδέψει έναν παιδόφιλο στη νέα indie κομεντί


    Κουβαλώντας τα γονίδια της Lea Thompson και του Howard Deutch, μάλλον ήταν λίγο δύσκολο να βγει κάτι λιγότερο ταλαντούχο αλλά και πανέμορφο από την Zoey Deutch, που τα τελευταία χρόνια αναδεικνύεται βήμα-βήμα στο next best thing του Hollywood.

    Την νεαρή ηθοποιό θα δούμε προσεχώς στη μαύρη κομεντί Flower, να υποδύεται την Erica, μια 17χρονη επαναστατική και ασυγκράτητη κοπέλα που ζει με τη μόνη μητέρα, μέχρι που στη ζωή τους μπαίνει ο νέος δεσμός της δεύτερης, μαζί με έναν συνομήλικο αλλά ψυχολογικά και νοητικά ασταθή θετό αδερφό.

    Αδυνατώντας να αντεπεξέλθει σε αυτή τη νέα κατάσταση, στρέφει το βλέμμα της σε έναν καθηγητή που κατηγορείται ότι είναι παιδόφιλος και βάζει σκοπό να τον ξεμπροστιάσει.

    Η ταινία του Max Winkler (Ceremony) καταπιάνεται με αρκετά διαφορετικά θέματα, και σύμφωνα με τις πρώτες κριτικές φαίνεται να χάνει κάπου το στόχο της.

    Το trailer πάντως δείχνει αρκετά ενδιαφέρον, με τους Kathryn Hahn και Adam Scott να προσθέτουν το κάτι παραπάνω.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Flower trailer: Η Zoey Deutch προσπαθεί να παγιδέψει έναν παιδόφιλο στη νέα indie κομεντί Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top