F The Girl Who Invented Kissing trailer: Παράταιρες φιλίες στη νέα δραματική κομεντί - FilmBoy The Girl Who Invented Kissing trailer: Παράταιρες φιλίες στη νέα δραματική κομεντί - FilmBoy
  • Latest News

    The Girl Who Invented Kissing trailer: Παράταιρες φιλίες στη νέα δραματική κομεντί


    Την ανερχόμενη νεαρή Λονδρέζα Suki Waterhouse την γνωρίσαμε για πρώτη φορά στο mainstream κύκλωμα με το Insurgent, την ξαναείδαμε στο Pride and Prejudice and Zombies και ίσως κάποιοι να την θυμόμαστε από το κανιβαλίστικο δυστοπικό The Bad Batch.
    Σε πιο ήρεμα νερά πλέον, πρωταγωνιστεί σε μια indie δραματική κομεντί με τον ευρηματικό τίτλο The Girl Who Invented Kissing ως ένα άγνωστο περιπλανώμενο κορίτσι που κατεβαίνει από το λεωφορείο και μπαίνει σε ένα μπαρ, που το έχουν δύο αδέρφια μέσης ηλικίας.

    Γρήγορα θα γίνει καλή φίλη με τον μεγαλύτερο αδελφό Victor - έναν καλόκαρδο νέο του οποίου το μυαλό είναι …λίγο πιο πίσω λόγω ενός παιδικού ατυχήματος. 
    Το μυστηριώδες κορίτσι σύντομα ανατρέπει τη λεπτή ισορροπία της ζωής του, ενώ φέρνει και προβλήματα στον κόσμο τους.

    Η ταινία δεν έχει παίξει σε πολλά φεστιβάλ, αλλά φαίνεται να έχει αυτό το indie vibe, με κάποιες μυστήριες ανατροπές και συναισθηματικές εντάσεις να το κάνουν εξαιρετικά ενδιαφέρον.
    Μαζί με την Suki Waterhouse παίζουν οι Vincent Piazza, Dash Mihok, Abbie Cornish, Luke Wilson και Corey Large, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Tom Sierchio στην πρώτη του σκηνοθετική δουλειά.

    Το The Girl Who Invented Kissing θα βγει στις ΗΠΑ στις αρχές του 2018.
    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Girl Who Invented Kissing trailer: Παράταιρες φιλίες στη νέα δραματική κομεντί Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top