F The Bad Batch trailer: Άγριο κανιβαλιστικό δυστοπικό ...ρομάντζο! - FilmBoy The Bad Batch trailer: Άγριο κανιβαλιστικό δυστοπικό ...ρομάντζο! - FilmBoy
  • Latest News

    The Bad Batch trailer: Άγριο κανιβαλιστικό δυστοπικό ...ρομάντζο!


    Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Ana Lily Amirpour, το A Girl Walks Home Alone at Night, ήταν μια εξαιρετική και φρέσκια ταινία, που δανείστηκε από την εικονογραφία του παλιού κινηματογράφου συνδυάζοντας όμως στοιχεία με έναν τρόπο που δεν είχαμε ξαναδεί (η Μαρίνα στην κριτική της τα έγραψε πολύ καλύτερα – σύντομα στο FilmBoy).

    Η δεύτερη ταινία της φαίνεται ακόμη …δυσκολότερη.
    Στο The Bad Batch, η Suki Waterhouse και ο Jason Momoa είναι δύο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι που συγκρούονται σε έναν σκονισμένο δυστοπικό κόσμο κανιβάλων, ενώ ο Keanu Reeves μπαίνει κι αυτός στο κάδρο ως χαρισματικός ηγέτης.

    Παραδέχομαι ότι η παραπάνω περιγραφή δεν αντιπροσωπεύει ακριβώς το τι θα δείτε στο trailer – ίσως αν σας έλεγα ότι πρόκειται για ένα παράξενο …Mad Max να έπεφτα μέσα.

    Συνεχίζοντας τις εκπλήξεις, να σας πω ότι στο cast βρίσκεται και ο Giovanni Ribisi, ο παντελώς αγνώριστος Jim Carrey και ο ακόμα δυσκολότερα αναγνωρίσιμος Diego Luna!

    Η πλάκα είναι ότι η ταινία στο Imdb περιγράφεται απλώς ως …Romance!
    Το The Bad Batch έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Toronto και θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 23 Ιουνίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Bad Batch trailer: Άγριο κανιβαλιστικό δυστοπικό ...ρομάντζο! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top