F Quentin Tarantino και J.J. Abrams ετοιμάζουν το νέο Star Trek! - FilmBoy Quentin Tarantino και J.J. Abrams ετοιμάζουν το νέο Star Trek! - FilmBoy
  • Latest News

    Quentin Tarantino και J.J. Abrams ετοιμάζουν το νέο Star Trek!


    Μπορεί ο Quentin Tarantino να είναι απασχολημένος ετοιμάζοντας την ένατή του ταινία, όμως φαίνεται ότι έχει ρίξει τα δίχτυα του σε κάτι τελείως διαφορετικό για το μέλλον.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, ο Tarantino προσέγγισε τον J.J. Abrams παρουσιάζοντάς του μια πρωτότυπη ιδέα για μια νέα ταινία Star Trek, με τον πρώτο να παρουσιάζεται ως ενθουσιασμένος και μαζί να είναι έτοιμοι να την παρουσιάσουν στην Paramount Pictures με την ελπίδα να πάρουν το πράσινο φως.

    Όπως λέγεται μάλιστα, ο Quentin Tarantino θα αναλάβει ο ίδιος τη σκηνοθεσία, με τον Abrams να κρατάει το ρόλο παραγωγού.

    Μπορεί κατά τη ταπεινή μου γνώμη, το πρόσφατο Star Trek Beyond να ήταν το καλύτερο της νέας τριλογίας, όμως εμπορικά τα πήγε μέτρια, και παρότι υπάρχουν σχέδια για μια τέταρτη ταινία, το βλέπω μάλλον χλωμό να ρισκάρουν με μια τρελή ιδέα και τον εναλλακτικό Quentin Tarantino στο τιμόνι.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Quentin Tarantino και J.J. Abrams ετοιμάζουν το νέο Star Trek! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top