F Day of the Dead: Bloodline trailer: Οι ταινίες του Romero εμπνέουν ακόμη! - FilmBoy Day of the Dead: Bloodline trailer: Οι ταινίες του Romero εμπνέουν ακόμη! - FilmBoy
  • Latest News

    Day of the Dead: Bloodline trailer: Οι ταινίες του Romero εμπνέουν ακόμη!


    Οι οπαδοί των ταινιών τρόμου σε όλο τον κόσμο θρήνησαν την απώλεια του George Romero νωρίτερα φέτος, με τον θρυλικό σκηνοθέτη να πεθαίνει σε ηλικία 77 ετών. 
    Ο Romero εφηύρε ουσιαστικά το ζόμπι είδος με το Night Of The Living Dead (1968) και συνέχισε με πέντε συνέχειες στις δεκαετίες που ακολούθησαν. 
    Ο Romero σκηνοθέτησε επίσης και άλλες ταινίες, όπως το Creepshow ή το Martin και το έργο του έχει επηρεάσει πολλούς, από τον Edgar Wright μέχρι και τον Quentin Tarantino.

    Η τρίτη ζόμπι ταινία του Romero, Day of the Dead, κυκλοφόρησε το 1985 και απεικονίζει μια απομονωμένη ομάδα επιζώντων που προσπαθούν να παραμείνουν ζωντανοί ενάντια στην επερχόμενη ζόμπι-καταιγίδα.
    Ο σκηνοθέτης αρχικά οραματίστηκε μια μεγαλοπρεπή κλίμακα για αυτό το φιλμ – μάλιστα το ονόμασε "το Gone With The Wind των ζόμπι ταινιών" - αλλά όταν δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ένα αρκετά μεγάλο budget, ξανάγραψε το σενάριο για να το μαζέψει κάπως.
    Πάντως, εξακολουθεί να παραμένει η πιο σκοτεινή και αιματηρή ταινία της σειράς, με practical εφέ που προκαλούν σοκ ακόμη και σήμερα.

    Τώρα έρχεται μια νέα έκδοση του Day of the Dead και το trailer δείχνει ότι ο σκηνοθέτης Hector Hernandez Vicens (που μας συστήθηκε πρόπερσι με το The Corpse of Anna Fritz) δεν τσιγκουνεύτηκε το αίμα και το gore.

    Το Bloodline ακολουθεί την ίδια ιστορία του αρχικού, με μια ομάδα επιζώντων που κρύβονται μέσα σε ένα καταφύγιο ενώ περιβάλλονται από ζόμπι. 
    Επίσης, όπως το πρωτότυπο, η ιστορία εμπεριέχει και ένα ζόμπι το οποίο οι επιστήμονες προσπαθούν να δαμάσουν. 
    Στο cast βρίσκουμε τους Sophie Skelton, Jonathan Schaech, Jeff Gum και Marcus Vanco.

    Το Day of the Dead: Bloodline θα βγει στις ΗΠΑ στις 5 Ιανουαρίου 2018.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Day of the Dead: Bloodline trailer: Οι ταινίες του Romero εμπνέουν ακόμη! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top