F Batman Ninja trailer: Ο Batman και ο Joker αφήνουν τη Gotham για την Ιαπωνία! - FilmBoy Batman Ninja trailer: Ο Batman και ο Joker αφήνουν τη Gotham για την Ιαπωνία! - FilmBoy
  • Latest News

    Batman Ninja trailer: Ο Batman και ο Joker αφήνουν τη Gotham για την Ιαπωνία!


    Πάνω στην έξαψη του post-Athenscon 2017, η Warner Bros. εμφάνισε δύο απίστευτα trailer για την επερχόμενη anime ταινία Batman Ninja, η οποία μεταφέρει τη μάχη του Dark Knight με τον Joker …στην Ιαπωνία!

    Μετά το Batman: Return of the Caped Crusaders πέρυσι (υποψήφιο για Καλύτερη Μουσική σε animation στα Annie Awards), ο FilmBoy Jr.  …εχμ, ο Batman, αφήνει το Hollywood και τη Gotham και αναλαμβάνει να καθαρίσει και την φεουδαρχική Ιαπωνία.

    Το πώς βρέθηκε εκεί μαζί με τον Joker είναι ασαφές (φαντάζομαι θα εξηγείται στη ταινία), αλλά όσο βλέπουμε αυτές τις τρομερές μάχες με σπαθιά μεταξύ των δύο, πιθανότατα εμείς οι fans ούτε που θα μας νοιάζει.

    Το Batman Ninja είναι σκηνοθετημένο από τον Junpei Mizusaki, θα βγει στις αρχές του 2018 στις Ιαπωνικές αίθουσες και στην Αμερική αργότερα μέσα στη νέα χρονιά.

    Τα δύο trailer είναι εκπληκτικά και είμαι σίγουρος ότι στο επόμενο Athenscon θα δούμε τον Ασιάτη Joker …ή τον Batman με γιαπωνέζικη πανοπλία σαμουράι!


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Batman Ninja trailer: Ο Batman και ο Joker αφήνουν τη Gotham για την Ιαπωνία! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top