F The Midnight Man trailer: Άλλη φορά μη παίζεις με παιχνίδια που βρίσκεις στη σοφίτα! - FilmBoy The Midnight Man trailer: Άλλη φορά μη παίζεις με παιχνίδια που βρίσκεις στη σοφίτα! - FilmBoy
  • Latest News

    The Midnight Man trailer: Άλλη φορά μη παίζεις με παιχνίδια που βρίσκεις στη σοφίτα!


    Άρτι αφιχθείς από το μάλλον αποτυχημένο remake του Cabin Fever, ο Travis Zariwny παραμένει στο είδος του horror αλλά δοκιμάζει τις δυνάμεις του σε κάτι πιο… παραφυσικό, με το The Midnight Man.

    H Alex είναι μια νεαρή κοπέλα που μένει μαζί με την ηλικιωμένη γιαγιά της για να τη φροντίζει. 
    Στη σοφίτα του σπιτιού βρίσκει τις οδηγίες για ένα παιχνίδι με τίτλο The Midnight Man που υποτίθεται ότι ξυπνάει μια διαβολική δύναμη που κάνει τους εφιάλτες σου πραγματικότητα. 
    Παίρνοντάς το στη πλάκα, η Alex αποφασίζει να παίξει το παιχνίδι με τον φίλο της, με της συνέπειες να μην είναι καθόλου αστείες.

    Η ταινία αποτελεί remake ενός άγνωστου Ιρλανδικού φιλμ του 2013, με τον Travis Zariwny να έχει αναλάβει εκτός από τη σκηνοθεσία και το νέο σενάριο.
    Πρωταγωνιστούν οι νεαροί Gabrielle Haugh (Jeepers Creepers 3) και Grayson Gabriel αλλά σίγουρα τα ονόματα που μας προκαλούν είναι εκείνα των Robert Englund και Lin Shaye!

    Το The Midnight Man σίγουρα δεν εντυπωσιάζει με τη πρωτοτυπία του, όμως μοιάζει ιδιαιτέρως καλογυρισμένο, με εξαιρετική ατμόσφαιρα και εντυπωσιακά εφέ.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Midnight Man trailer: Άλλη φορά μη παίζεις με παιχνίδια που βρίσκεις στη σοφίτα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top