F The Crown trailer: Η 2η σεζόν για τη ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ! - FilmBoy The Crown trailer: Η 2η σεζόν για τη ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ! - FilmBoy
  • Latest News

    The Crown trailer: Η 2η σεζόν για τη ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ!


    Το The Crown άρεσε (αρκετά σε εμάς, περισσότερο στο κοινό) και ετοιμάζεται να κάνει την θριαμβευτική επιστροφή του στις αρχές Δεκεμβρίου. 
    Θα σηματοδοτήσει επίσης την τελευταία φορά που η Clarie Foy και ο Matt Smith θα απεικονίσουν τους χαρακτήρες της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και του Δούκα Φίλιππου.

    Από την αρχή, η βασική ιδέα του The Crown ήταν να χωρίσει τη ζωή της βασίλισσας σε τρία διαφορετικά μέρη, κάθε ένα από τα οποία θα αποτελείται από δύο σεζόν.
    Θα είναι συναρπαστικό να δούμε πώς η σειρά θα μεταβεί σε μια τρίτη σεζόν με ένα εντελώς νέο cast, συμπεριλαμβανομένης της Olivia Colman ως Queen Elizabeth II.

    Στη 2η σεζόν πάντως, θα δούμε τις τελευταίες στιγμές αυτής της χρονικής περιόδου στη ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ, με τις νέες προσθήκες των Michael C. Hall ως JFK, Jodi Balfour ως Jackie Kennedy και Matthew Goode ως Antony Armstong-Jones. 

    Η ιστορία αυτή τη φορά θα επικεντρωθεί σε πολλά γεγονότα κατά τη δεκαετία του '60, συμπεριλαμβανομένου ενός παράνομου πολέμου στην Αίγυπτο και της πτώσης του τρίτου πρωθυπουργού.

    Η 2η σεζόν του The Crown αρχίζει στις 8 Δεκεμβρίου στο Netflix.
    Δείτε το trailer που κυκλοφόρησε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Crown trailer: Η 2η σεζόν για τη ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top