F Η Taraji P. Henson θα ακούει…αυτά που θέλουν οι άνδρες, στη νέα εκδοχή του What Women Want! - FilmBoy Η Taraji P. Henson θα ακούει…αυτά που θέλουν οι άνδρες, στη νέα εκδοχή του What Women Want! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Taraji P. Henson θα ακούει…αυτά που θέλουν οι άνδρες, στη νέα εκδοχή του What Women Want!


    Μία από τις πιο επιτυχημένες ρομαντικές κομεντί των 00's, το What Women Want της Nancy Meyers ετοιμάζεται να επιστρέψει, ακολουθώντας τη νέα μόδα της “αλλαγής φύλου”.

    Σχεδόν όλοι έχουμε δει τον σοβινιστή Mel Gibson να ηλεκτροβολείται από ένα σεσουάρ και ως αποτέλεσμα να αποκτάει τη ικανότητα να ακούει τις σκέψεις των γυναικών.

    Στο What Men Want θα έχουμε την αντίστοιχη ιστορία στο θηλυκό της, με την Taraji P. Henson να υποδύεται μια ατζέντισσα αθλητών, η οποία συνεχώς βρίσκεται παραγκωνισμένη από τους άνδρες. 
    Μέχρι που μετά από ένα ατύχημα, αρχίζει να ακούει τις σκέψεις τους και αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τη κατάσταση για να υπογράψει το νέο αστέρι του NBA.

    Η ταινία θα είναι παραγωγή της Paramount Players, μιας νέας θυγατρικής της Paramount Pictures, που ιδρύθηκε στις αρχές του χρόνου και όπως ισχυρίζεται, θα αγκαλιάσει την ιστορία του στούντιο, αξιοποιώντας τη πλούσια φιλμογραφία της, χρησιμοποιώντας νέα ταλέντα για το νέο κοινό. 
    Με άλλα λόγια, θα πήξουμε στο remake!

    Το What Men Want θα βγει στις αίθουσες τον Ιανουάριο του 2019, χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι υπόλοιποι συντελεστές.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Taraji P. Henson θα ακούει…αυτά που θέλουν οι άνδρες, στη νέα εκδοχή του What Women Want! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top