F Singularity trailer: Η νέα sci-fi αρπαχτή του John Cusack! - FilmBoy Singularity trailer: Η νέα sci-fi αρπαχτή του John Cusack! - FilmBoy
  • Latest News

    Singularity trailer: Η νέα sci-fi αρπαχτή του John Cusack!


    Η ιδέα της μοναδικότητας (singularity) στην τεχνολογία εμφανίζεται στον κινηματογράφο ως σιγουράκι πως κάποια προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη θα δημιουργήσει τέτοια τεχνολογική ανάπτυξη που τελικά θα οδηγήσει στην καταστροφή της ανθρώπινης φυλής. 

    Εξάλλου, όπως έδειξαν αμέτρητες ταινίες επιστημονικής φαντασίας, η μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα είναι η ίδια και ο μοναδικός τρόπος για να δημιουργηθεί ένα ειρηνικό περιβάλλον είναι να σκοτωθεί ολόκληρη η ανθρώπινη φυλή.

    Αυτό ακριβώς συμβαίνει στο Singularity, μια νέα sci-fi ταινία με πρωταγωνιστή τον John Cusack ως ισχυρός CEO που δημιούργησε έναν σούπερ υπολογιστή με το όνομα Kronos και έχει προφανώς τη δυνατότητα να τερματίσει όλους τους πολέμους.
    Φυσικά, αυτό οδηγεί σε μια τεχνολογική επανάσταση που οδηγεί τα ρομπότ να σκοτώνουν ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. 
    Αλλά η ανθρωπότητα έχει μια ελπίδα για επιβίωση χάρη σε ένα ζευγάρι εφήβων.

    Ο John Cusack (που συναγωνίζεται σε κακές επιλογές τον Nicolas Cage ...και εδώ στέκεται μπροστά σε οθόνες και πετάει ατάκες) πρωταγωνιστεί σε ένα μίγμα Divergent με The Terminator, μαζί με τους Carmen Argenziano, Eillen Grubba, Julian Schaffner και Jeannine Wacker.

    Σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ελβετού Robert Kouba, το Singularity προβάλλεται ήδη από 3 Νοέμβρη σε VoD στην Αμερική.
    Το trailer όμως μόλις κυκλοφόρησε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Singularity trailer: Η νέα sci-fi αρπαχτή του John Cusack! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top