F Mosaic trailer: Ο Steven Soderbergh μας καλεί στο δικό του 'Εσύ Αποφασίζεις'! - FilmBoy Mosaic trailer: Ο Steven Soderbergh μας καλεί στο δικό του 'Εσύ Αποφασίζεις'! - FilmBoy
  • Latest News

    Mosaic trailer: Ο Steven Soderbergh μας καλεί στο δικό του 'Εσύ Αποφασίζεις'!


    Μόλις κατέφθασε ο τελευταίος πειραματισμός του Steven Soderbergh και είναι …πολύ προχωρημένος.
    Ο σημαντικός σκηνοθέτης παρουσίασε μία νέα διαδραστική σειρά που ονομάζεται Mosaic, η οποία θα μεταδοθεί ως μίνι σειρά έξι επεισοδίων από το HBO τον Ιανουάριο του 2018. 

    Ωστόσο, δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι τότε για να δούμε πώς ξετυλίγεται η ιστορία.
    Το Mosaic είναι επίσης μια διαδραστική εφαρμογή (είναι ήδη διαθέσιμη δωρεάν για λήψη) που χρησιμοποιεί διακλαδωμένες αφηγήσεις, και οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ποια προοπτική της ιστορίας να παρακολουθήσουν, αλλά και να εξερευνήσουν την αφήγηση από διαφορετικές γωνίες μόλις η ιστορία τελειώσει, για να δουν τι χάσανε.

    Μόλις ξεκινήσει η εφαρμογή, οι χρήστες θα γνωρίσουν τη φημισμένη συγγραφέα παιδικών βιβλίων Olivia Lake (Sharon Stone) και δύο άνδρες που σύντομα θα διαδραματίσουν σημαντικούς ρόλους στη ζωή της: τον Joel (Garrett Hedlund), χειροτέχνης και επίδοξος καλλιτέχνης, και τον Eric (Frederick Weller), ένας επιτηρητής των οποίων τα κίνητρα μπορεί να μην είναι αγνά. 

    Μόλις ολοκληρωθούν οι εισαγωγές, οι χρήστες πρέπει να αποφασίσουν εάν θα ακολουθήσουν το επόμενο τμήμα της ιστορίας από την προοπτική του Joel ή του Eric. 
    Στη πορεία, θα συναντήσουν έναν αριθμό νέων χαρακτήρων όπου ο καθένας έχει την δική του εκδοχή της ιστορίας να πει.

    Φαίνεται τρομερά ενδιαφέρον και μοιάζει με …’το επόμενο βήμα στην αφήγηση ιστοριών’, όπως λέει και το ΔΤ.

    Το Mosaic θα βγει στον αέρα του HBO στις 22 Ιανουαρίου 2018, αλλά νομίζω πως ελάχιστοι θα περιμένουν μέχρι τότε.
    Look for the app.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mosaic trailer: Ο Steven Soderbergh μας καλεί στο δικό του 'Εσύ Αποφασίζεις'! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top