F Journeyman trailer: Ο ...μποξέρ Paddy Considine χάνει τη μνήμη και τον εαυτό του - FilmBoy Journeyman trailer: Ο ...μποξέρ Paddy Considine χάνει τη μνήμη και τον εαυτό του - FilmBoy
  • Latest News

    Journeyman trailer: Ο ...μποξέρ Paddy Considine χάνει τη μνήμη και τον εαυτό του


    Η αυγή της νέας χιλιετίας μας σύστησε ένα από τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα του βρετανικού σινεμά, το οποίο ωστόσο δεν είχε την εξέλιξη που περιμέναμε. 
    Οι ερμηνείες του στα In America και Dead Man's Shoes ήταν εξωπραγματικές, ενώ και το ταλέντο του πίσω από τη κάμερα δεν υστερούσε όπως είδαμε στο πολυβραβευμένο Tyrannosaur

    Φέτος ο Paddy Considine επιστρέφει με μια νέα ταινία, το δραματικό Journeyman.

    Ο Matty Burton είναι παγκόσμιος πρωταθλητής μεσαίων βαρών στο μποξ και λίγο πριν σταματήσει οριστικά, θέλει να εξασφαλίσει οικονομικά την οικογένειά του, λαμβάνοντας μέρος σε κάποιους ακόμα αγώνες. 
    Σε έναν απ’ αυτούς όμως, παρότι βγαίνει νικητής από το ρινγκ, λίγο αργότερα καταρρέει, πέφτει σε κώμα και όταν ξυπνάει, πάσχει από αμνησία, ενώ εμφανίζει και ραγδαία αλλαγή στη προσωπικότητά του. 

    Ο πραγματικός αγώνας της ζωής τώρα αρχίζει, με τον ίδιο και την οικογένειά του να έχουν να ανέβουν ένα Γολγοθά προσπαθώντας να ενώσουν τα κομμάτια της ζωής τους.

    Η αλήθεια είναι ότι το Journeyman βγάζει ένα έντονο άρωμα μελοδράματος, όμως φανταζόμαστε ότι ο Paddy Considine που έχει γράψει και το σενάριο, να κρύβει άσσους στο μανίκι του.
    Συμπρωταγωνιστεί η μέλλουσα Doctor Who, Jodie Whittaker (Attack the Block).
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Journeyman trailer: Ο ...μποξέρ Paddy Considine χάνει τη μνήμη και τον εαυτό του Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top