F I, Tonya trailer: Ένα μεγάλο σκάνδαλο και ένας σπουδαίος ρόλος για τη Margot Robbie! - FilmBoy I, Tonya trailer: Ένα μεγάλο σκάνδαλο και ένας σπουδαίος ρόλος για τη Margot Robbie! - FilmBoy
  • Latest News

    I, Tonya trailer: Ένα μεγάλο σκάνδαλο και ένας σπουδαίος ρόλος για τη Margot Robbie!


    Η είδηση είχε συγκλονίσει τον αθλητικό κόσμο όταν συνέβη.
    Η πρωταθλήτρια στο καλλιτεχνικό πατινάζ, Nancy Kerrigan, χτυπήθηκε βάναυσα στο πόδι από κάποιον άγνωστο, μέσα στο στάδιο και αμέσως μετά από άλλη μία επιτυχής εμφάνιση.

    Οι φήμες ότι η Tonya Harding, συναθλήτρια και ανταγωνίστρια της Kerrigan με ένα σκοτεινό παρελθόν, οργάνωσε την επίθεση για να κρατήσει την Kerrigan μακριά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του '94 οργίασαν και υπήρξε μια φρενίτιδα των μέσων ενημέρωσης, με δημοσιογράφους να κυνηγούν τη Harding σε κάθε της κίνηση.

    Παρόλο που η Kerrigan τελικά επουλώθηκε επαρκώς και αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς, η έρευνα για την Harding και τον πρώην σύζυγό της οδήγησαν σε απαγγελία ποινικών κατηγοριών εναντίον τους και φυσικά οδήγησαν στο τέλος της καριέρας της Harding.

    Αυτά θα πρέπει να ξέρουμε για να κατανοήσουμε την νέα ταινία του Craig Gillespie, μια μαύρη κωμωδία με απόλυτη πρωταγωνίστρια την Margot Robbie, σε ένα ρόλο που μοιάζει ικανός να την αναδείξει.

    Βασισμένη στην αληθινή ιστορία της Tonya Harding, η οποία θα είναι πάντα πιο διάσημη για το σκάνδαλο παρά για τις ικανότητές της στο πατινάζ, η ταινία I, Tonya είναι μια μαύρη κωμωδία για μια γυναίκα που θα κάνει οτιδήποτε για να κερδίσει - εκτός από το να γίνει η καλύτερη.

    Στο ρόλο της Harding η Margot Robbie και ο Sebastian Stan ως τον πρώην σύζυγο της, Jeff Gilooly. 
    Επίσης παίζουν οι Allison Janney, Julianne Nicholson και η Caitlin Carver στο ρόλο της αντιπάλου της Harding, Nancy Kerrigan.

    Το I, Tonya βγαίνει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 8 Δεκεμβρίου.
    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: I, Tonya trailer: Ένα μεγάλο σκάνδαλο και ένας σπουδαίος ρόλος για τη Margot Robbie! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top