F Hotel Transylvania 3: Summer Vacation trailer: Το Ξενοδοχείο για Τέρατα πάει διακοπές! - FilmBoy Hotel Transylvania 3: Summer Vacation trailer: Το Ξενοδοχείο για Τέρατα πάει διακοπές! - FilmBoy
  • Latest News

    Hotel Transylvania 3: Summer Vacation trailer: Το Ξενοδοχείο για Τέρατα πάει διακοπές!


    Η Sony μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την 3η ταινία Ξενοδοχείο για Τέρατα, κάτι που θα χαροποιήσει τους FilmBoy Jr. και FilmGirl, γιατί είναι από τα αγαπημένα τους animation.
    Και όπως είναι παγκοσμίως γνωστό, όποιες ταινίες αρέσουν στα δύο πεντάχρονα πια τέκνα, και διάδοχοι της αυτοκρατορίας του FilmBoy Network (πσσσς!), είναι καλές ταινίες.

    Το Hotel Transylvania 3: Summer Vacation, και πάλι σκηνοθετημένο από τον Genndy Tartakovsky, φέρνει πίσω το "Drac Pack" και την οικογένεια / ομάδα του, αυτή τη φορά σε μια κρουαζιέρα καλοκαιρινών διακοπών. 
    Προφανώς την πέφτουν στον ‘επικίνδυνο’ καπετάνιο του πλοίου, προκαλώντας φυσικά μεγάλα προβλήματα. 

    Οι φωνές είναι των Adam Sandler, Selena Gomez, Andy Samberg και Genndy Tartakovsky, αν και εμείς θα το δούμε και πάλι μεταγλωττισμένο στην ελληνική.

    Πάντως, πρέπει να καθυστερήσω λίγο τα FilmBoy kids, καθώς το Hotel Transylvania 3: Summer Vacation θα βγει στις 13 Ιουλίου του 2018.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hotel Transylvania 3: Summer Vacation trailer: Το Ξενοδοχείο για Τέρατα πάει διακοπές! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top