F Hostiles trailer: Ο Christian Bale και οι Ινδιάνοι - FilmBoy Hostiles trailer: Ο Christian Bale και οι Ινδιάνοι - FilmBoy
  • Latest News

    Hostiles trailer: Ο Christian Bale και οι Ινδιάνοι


    Ο Christian Bale συναντιέται ξανά με τον σκηνοθέτη Scott Cooper, μετά το Out of the Furnace, σε ένα ζοφερό και υπαρξιακό γουέστερν που μοιάζει αρκετά καλό.
    Ο Bale παίζει έναν επικεφαλή του Στρατού, ο οποίος είναι επιφορτισμένος με τη συνοδεία ενός αρχηγού Ινδιάνου Cheyenne και την οικογένειά του σε πάτρια εδάφη.
    Αυτό θυμίζει θεματικά το αριστούργημα 3:10 To Yuma (νο3 στα 9+1 Καλύτερα Γουέστερν του FilmBoy), αλλά προφανώς δεν έχει καμία σχέση.

    Ο Cooper έχει συγκεντρώσει ένα αρκετά καλό cast γύρω από τον Bale, συμπεριλαμβανομένης της Rosamund Pike, του Ben Foster, του Jesse Plemons και του Stephen Lang.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη:
    Το 1892 ένας θρυλικός αξιωματικός του Στρατού (Christian Bale) απρόθυμα συμφωνεί να συνοδεύσει έναν ετοιμοθάνατο Ινδιάνο Cheyenne (Wes Studi) και την οικογένειά του πίσω στη φυλή του.
    Ξεκινώντας το δύσκολο και επικίνδυνο ταξίδι από το Fort Berringer, ένα απομονωμένο στρατόπεδο στο Νέο Μεξικό, στα λιβάδια της Μοντάνα, θα συναντήσουν μια νέα χήρα (Rosamund Pike), η οικογένειά της οποίας δολοφονήθηκε στις πεδιάδες. 
    Μαζί, θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ξεπεράσουν το σκληρό τοπίο, τους εχθρικούς Comanche και τους διάφορους παράνομους που θα βρουν κατά μήκος του δρόμου.

    Το Hostiles βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου.
    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hostiles trailer: Ο Christian Bale και οι Ινδιάνοι Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top