F Early Man trailer: Εξαιρετικό βρετανικό χιούμορ στη νέα stop motion παιδική ταινία! - FilmBoy Early Man trailer: Εξαιρετικό βρετανικό χιούμορ στη νέα stop motion παιδική ταινία! - FilmBoy
  • Latest News

    Early Man trailer: Εξαιρετικό βρετανικό χιούμορ στη νέα stop motion παιδική ταινία!


    Οι τύποι που βρίσκονται πίσω από το animation studio Aardman είναι υπεύθυνοι για καλές παιδικές ταινίες όπως το Chicken Run, το Shaun the Sheep ή ακόμη και το Wallace, αλλά το Βρετανικό χιούμορ δε φαίνεται να αγαπιέται ιδιαίτερα από τα ελληνάκια.

    Κακώς λέω εγώ, αφού η νέα ταινία τους Early Man, η οποία φτιάχθηκε με την stop motion μέθοδο, φαίνεται να έχει πολύ πλάκα.
    Φανταστείτε τους ανθρώπους των σπηλαίων να …ανακαλύπτουν τη νέα τεχνολογία (για την εποχή, μην σκεφτείτε τίποτα high tech).

    Πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων παλαιολιθικής εποχής, οι οποίοι θα συναντήσουν μια άλλη ομάδα εισβολέων που χρησιμοποιεί νέα ισχυρή …μπρούτζινη τεχνολογία.
    Ο πρωταγωνιστής μας, ο Dug, θέλει να κυνηγήσει κάτι περισσότερο από κουνέλια, κάτι που μοιάζει με μήνυμα να σπρώχνεις τον εαυτό σου πέρα από τα πρέπει της κοινωνίας σου, πέρα από τα όρια του εαυτού σου, να μην σταματήσεις να αναζητάς.

    Ωραίες ταινίες για παιδιά και, μερικές φορές οι καλές παιδικές ταινίες είναι αυτό που χρειάζονται σήμερα τα ελληνάκια.

    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Nick Park, δημιουργός του Shaun the Sheep και συν-σκηνοθέτης του Chicken Run
    Στις φωνές ακούμε τους Eddie Redmayne, Tom Hiddleston, Maisie Williams, Timothy Spall και Richard Ayoade.

    Το Early Man φτάνει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 16 Φεβρουαρίου 2018.
    Μακάρι να έρθει και στα μέρη μας.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Early Man trailer: Εξαιρετικό βρετανικό χιούμορ στη νέα stop motion παιδική ταινία! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top