F The Evil That Men Do trailer: Οι Ισπανοί συνεχίζουν στα βίαια θρίλερ! - FilmBoy The Evil That Men Do trailer: Οι Ισπανοί συνεχίζουν στα βίαια θρίλερ! - FilmBoy
  • Latest News

    The Evil That Men Do trailer: Οι Ισπανοί συνεχίζουν στα βίαια θρίλερ!


    Το Ισπανικό θρίλερ δράσης The Evil That Men Do του Ramon Termens, εμφανίστηκε στις αίθουσες της Ισπανίας τον Ιανουάριο του 2016, αλλά μόλις τώρα βρήκε το δρόμο για τα αμερικάνικα δίκτυα.
    Και δεν καταλαβαίνω γιατί, αφού το trailer δείχνει εξαιρετικό.

    Οι φίλοι των 80’s θα πρέπει να ξέρουν ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση με την ταινία του ίδιου τίτλου του 1984, με πρωταγωνιστή τον Charles Bronson, αν και έχει και αυτό απελπισμένους εγκληματίες σε ακραίες πράξεις.

    Δύο στρατιώτες ενός ισχυρού μεξικανικού καρτέλ, έχοντας χάσει την ανθρωπιά τους, ξοδεύουν το χρόνο τους κόβοντας τους ανθρώπους σε μικρά κομμάτια και στέλνοντας τα μέρη στους εχθρούς τους.
    Οι ζωές τους θα αλλάξουν για πάντα με την άφιξη του επόμενου θύματος τους: την ανήλικη κόρη ενός ανταγωνιστή αφεντικού καρτέλ, ο οποίος μάχεται για την εξουσία με το δικό τους αφεντικό.

    Η κοπέλα φαίνεται καταδικασμένη και η μοναδική της ευκαιρία να επιβιώσει είναι να σκάψει βαθιά μέσα στην ψυχή των απαγωγέων της και να ανακαλύψει εάν υπάρχει κάποιο ίχνος συμπόνοιας.

    Παίζουν οι Daniel Faraldo, Andrew Tarbet, Sergio Peris-Mencheta και Priscilla Delgado.
    Το The Evil That Men Do θα βγει σε VoD στις 17 Οκτωβρίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Evil That Men Do trailer: Οι Ισπανοί συνεχίζουν στα βίαια θρίλερ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top