F The Bachelors trailer: Φλερτ και αποκατάσταση για τον J.K. Simmons - FilmBoy The Bachelors trailer: Φλερτ και αποκατάσταση για τον J.K. Simmons - FilmBoy
  • Latest News

    The Bachelors trailer: Φλερτ και αποκατάσταση για τον J.K. Simmons


    Ζηλεύοντας την επιτυχία του δικού μας The Bachelor, το Hollywood επιδίδεται θρασύτατα σε προσπάθειες αντιγραφής …κι ας μην έχει Νίβο και Σφίνο.
    Και είναι τέτοια η πρεμούρα τους να αντιγράψουν την επιτυχία της ελληνικής κινηματογραφικής βιομηχανίας, που έκαναν λάθος το σενάριο!

    Στη νέα ανεξάρτητη δραματική κομεντί που λέγεται The Bachelors και πρωτοεμφανίστηκε στο Φεστιβάλ του Λος Άντζελες, ο J.K. Simmons υποδύεται έναν άνδρα που πηγαίνει να ζήσει στη μεγάλη πόλη μαζί με τον έφηβο γιο του, ύστερα από τον θάνατο της γυναίκας του.

    Καθώς ο καθένας προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα τους ζωή και αναζητούν τρόπους να θεραπεύσουν τις πληγές τους, βρίσκουν και οι δύο παρηγοριά σε νέους ρομαντισμούς και φλερτ.

    Την ταινία σκηνοθέτησε ο Kurt Voelker (με άλλη μία ταινία το 2006), ενώ το εντυπωσιακό cast συμπληρώνουν οι Julie Delpy, Josh Wiggins, Kevin Dunn και Odeya Rush

    Μια γοητευτική αλλά κλασική αμερικανική δραματική κομεντί, που θα δούμε και στην Ελλάδα στις 30 Νοεμβρίου, περίπου ένα μήνα μετά την πρεμιέρα του στην Αμερική.
    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Bachelors trailer: Φλερτ και αποκατάσταση για τον J.K. Simmons Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top