F Swing Away trailer: Η Shannon Elizabeth ...φέρνει το γκολφ στην Ελλάδα! - FilmBoy Swing Away trailer: Η Shannon Elizabeth ...φέρνει το γκολφ στην Ελλάδα! - FilmBoy
  • Latest News

    Swing Away trailer: Η Shannon Elizabeth ...φέρνει το γκολφ στην Ελλάδα!


    Φαίνεται πως κάποιος έπεισε τους Αμερικανούς να φτιάξουν μια ταινία στην Ελλάδα, με κάποιους Έλληνες ηθοποιούς, με στόρι που εξελίσσεται στην Ελλάδα …για το γκολφ!

    Η ανεξάρτητη αισθηματική κομεντί Swing Away γυρίστηκε στη Ρόδο πριν δύο καλοκαίρια και ακολουθεί την Zoe Papadopoulos (Shannon Elizabeth), μία ελληνο-αμερικανίδα επαγγελματία παίκτρια του γκολφ που αποφασίζει να επιστρέψει στην Ελλάδα, στο χωριό των παππούδων της, για να ξεφύγει από την προσοχή του αμερικάνικου κοινού. 

    Εκεί θα γνωρίσει ένα 10χρονο κορίτσι που θέλει να γίνει κορυφαία γκολφέρ (…) και θα αναλάβει την καθοδήγησή της.
    Βέβαια, θα γνωρίσει και τον Έλληνα ομορφάντρα (Μάνος Γαβράς) ο οποίος θα ‘αναλάβει’ το love interest της ταινίας.

    Στο cast βρίσκουμε τους John O'Hurley, Victoria Miller και Karl Theobald, αλλά και τους δικούς μας Ρένο Χαραλαμπίδη και Αλέξανδρο Μυλωνά.

    Το Swing Away σκηνοθέτησε ο Michael A. Nickles (του μετριότατου Playback) και μολονότι είναι έτοιμο από πέρυσι το Μάιο, μόλις τώρα βρήκε το δρόμο του στην Αμερικάνικη αγορά (13 Οκτωβρίου).
    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Swing Away trailer: Η Shannon Elizabeth ...φέρνει το γκολφ στην Ελλάδα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top