F Πρώτη εικόνα από τον νέο Hellboy! - FilmBoy Πρώτη εικόνα από τον νέο Hellboy! - FilmBoy
  • Latest News

    Πρώτη εικόνα από τον νέο Hellboy!


    Με το Hellboy 3 να μη συμβαίνει ποτέ και το κινηματογραφικό κομμάτι του franchise να reboot-άρεται, πολύς κόσμος περίμενε να δει τη νέα live-action εκδοχή του fan-favorite δαίμονα του Mike Mignola
    Θα ήταν το ίδιο πειστικός και comic accurate όπως ο Ron Perlman, του οποίου η αποτύπωση του χαρακτήρα -ασχέτως αν άρεσαν οι ταινίες ή όχι- έχει αναχθεί σε cult status;

    Πριν λίγες μέρες λοιπόν είχαμε την πρώτη αποκάλυψη ηθοποιού που θα ενσαρκώσει τον ομώνυμο ρόλο στη reboot-αρισμένη ταινία Hellboy το 2019, David Harbour, κατακόκκινος, εξοπλισμένος και badass! 
    Δε θα πω ότι δε μου θυμίζει τον Perlman, καθόσον και ο τότε Hellboy ήταν αρκετά comic accurate. 

    Ωστόσο, ήταν και πιο μάγκας, ατσαλάκωτος και ‘καλογυαλισμένος’, ενώ τούτος εδώ φαίνεται πιο scruffy, μπαρουτοκαπνισμένος και ίσως λίγο πιο ‘φοβιστικός’. 
    Τίποτα όμως δεν μειώνει το badass-ιλίκι που ξεχειλίζει από τα λιμαρισμένα κέρατα και το Χέρι της Καταστροφής του.

    Ο ίδιος ο Harbour αργότερα δημοσίευσε άλλη μια φωτογραφία του ως Anung Un Rama, αυτή τη φορά με πιο noir αισθητική, και φορώντας την trademark καπαρντίνα του. 
    Σίγουρα εδώ δείχνει λιγότερο flashy από τον Perlman
    Και με συγχωρείτε που κάνω τόσο πολύ τη σύγκριση, αλλά κακά τα ψέματα, είναι αναπόφευκτο όταν δεν έχουμε τόσες πολλές αποτυπώσεις του χαρακτήρα. 
    Ουσιαστικά έχουμε μόνο ένα μέτρο σύγκρισης.

    Το reboot του Hellboy (που μέχρι πρότινος ονομαζόταν Hellboy: Rise of the Blood Queen) έχει ξεκινήσει γυρίσματα αυτό το μήνα, γι αυτό ίσως και οι φωτογραφίες. 
    Προγραμματίζεται για τις 11 Ιανουαρίου του 2019. 

    Πρωταγωνιστούν μαζί με τον David Harbour και οι Ian McShane ως Trevor Bruttenholm, Milla Jovovich ως Nimue, η Blood Queen, Shasha Lane ως Alice Monaghan, Penelope Mitchell ως Ganeida και ο Daniel Dae Kim ως Ben Daimio, αντικαθιστώντας τον Ed Skrein, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς μετά την αντίδραση του κοινού για το whitewashing του ρόλου. 
    Το σενάριο είναι των Mike Mignola, Andrew Cosby, Christopher Golden και Aron Coleite, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Neil Marshal.

    Περισσότερα στο Heroes For A Day.

    Αργύρης Σταματόπουλος.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πρώτη εικόνα από τον νέο Hellboy! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top