F Voltron: Legendary Defender trailer: 3η σεζόν για την animation σειρά του Netflix - FilmBoy Voltron: Legendary Defender trailer: 3η σεζόν για την animation σειρά του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Voltron: Legendary Defender trailer: 3η σεζόν για την animation σειρά του Netflix


    Μετά από αρκετούς μήνες αναμονής μετά το συγκλονιστικό φινάλε της 2ης σεζόν, επιτέλους μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την τρίτη σεζόν του αγαπημένου πλέον reboot-αρισμένου Voltron στο κανάλι Netflix!

    Το Μαύρο Λιοντάρι έχει μείνει πλέον χωρίς πιλότο και φαίνεται πως ήρθε η ώρα αντί να ψάχνουν για τον εξαφανισμένο Shiro, οι Paladins να βρουν ποιος θα μπορέσει να πιλοτάρει το torso του θρυλικού ρομπότ. 
    Οι ενδείξεις στρέφονται ήδη από την αρχή της δεύτερης σεζόν στον Keith, και είναι πλέον ώρα να ακολουθηθεί και λίγο ο κανόνας. 

    Κι εγώ προσωπικά, αυτό θέλω να πιστεύω. 
    Το θέμα είναι θα πάρει η Allura τη θέση του Keith στο Κόκκινο Λιοντάρι ή θα πάει προς το Μπλε, όπως ήταν ανέκαθεν η θέση της και στην παλιά σειρά και στα μετέπειτα sequels;

    Και φυσικά μένει να δούμε τι είδους κακός θα είναι ο reboot-αρισμένος πρίγκιπας Lotor, καθώς και το plot-twist από το τελευταίο επεισόδιο ότι η μάγισσα Haggar δεν είναι από τη Galra αλλά από την Altea.

    Η 3η σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 4 Αυγούστου (άντε, υπομονή, όπου να ‘ναι) και θα αποτελείται δυστυχώς από 7 επεισόδια, αντί για 13. 
    Το καλό όμως είναι ότι η τέταρτη σεζόν δε θα αργήσει τόσο και θα τη δούμε τον Οκτώβριο.

    Ακολουθεί το trailer και φυσικά τα δικά σας σχόλια!

    Περισσότερα στο Heroes For A Day.
    Αργύρης Σταματόπουλος.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Voltron: Legendary Defender trailer: 3η σεζόν για την animation σειρά του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top