F Molly's Game trailer: Η Jessica Chastain επιτέλους σε ρόλο ...γυναικάρας! - FilmBoy Molly's Game trailer: Η Jessica Chastain επιτέλους σε ρόλο ...γυναικάρας! - FilmBoy
  • Latest News

    Molly's Game trailer: Η Jessica Chastain επιτέλους σε ρόλο ...γυναικάρας!


    Στη Jessica Chastain αρέσει να τσαλακώνεται στις ταινίες της, και μολονότι γυναικάρα, δεν τη θυμάμαι σε ρόλο …επιθυμητής γυναίκας, να το πω κομψά.
    Με χαρά λοιπόν, σας παρουσιάζω το trailer της νέας ταινίας Molly’s Game, πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του σεναριογράφου Aaron Sorkin, στο οποίο η Jessica γεμίζει την οθόνη με την αισθησιακή αλλά πάντα κομψή της εμφάνιση.

    Η Jessica Chastain παίζει τη Molly Bloom, μία νεαρή γυναίκα από το Κολοράντο, η οποία διοργάνωνε prive παιχνίδια πόκερ με υψηλά πονταρίσματα και διάσημους celebrity κι επιχειρηματίες, επί μια δεκαετία, πριν συλληφθεί από 17 (!) πράκτορες του FBI.

    Ο Sorkin σκηνοθετεί (φυσικά) το δικό του σενάριο, βασισμένο στην αληθινή ιστορία της Molly Bloom και προσαρμοσμένο από τα απομνημονεύματά της. 
    Παίζουν ακόμη ο Idris Elba, ο Chris O'Dowd, ο Kevin Costner, ο Michael Cera, η Natalie Krill, ο Joe Keery, ο Bill Camp και πολλοί άλλοι. 

    Το Molly’s Game θα το δούμε στις 22 Νοεμβρίου.
    Δείτε το εξαιρετικό trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Molly's Game trailer: Η Jessica Chastain επιτέλους σε ρόλο ...γυναικάρας! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top