F D23 Expo 2017: Στα γυρίσματα του Star Wars: The Last Jedi (video + posters) - FilmBoy D23 Expo 2017: Στα γυρίσματα του Star Wars: The Last Jedi (video + posters) - FilmBoy
  • Latest News

    D23 Expo 2017: Στα γυρίσματα του Star Wars: The Last Jedi (video + posters)


    Έχοντας δανειστεί το όνομά της από το επίσημο fan club της, η έκθεση D23 με λιγότερο από μια δεκαετία ιστορίας, έχει εξελιχθεί σε ένα εντυπωσιακό event που έχει σκοπό να παρουσιάσει όλα τα νέα της Disney.

    Αν και αρχικά ξεκίνησε σαν booth της Comic-Con, στη συνέχεια εξελίχτηκε σε ανεξάρτητη διοργάνωση που λαμβάνει χώρα ανά διετία στο Anaheim Convention Center της California.

    Η D23 2017 έλαβε χώρα από τις 14-16 Ιουλίου και είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε τα σημαντικότερα νέα που αλιεύσαμε σχετικά με τις κινηματογραφικές παραγωγές της.

    LucasFilm

    Χωρίς να υπάρχει κάποιο ουσιαστικό νέο, ούτε κάποιο φρέσκο trailer, στη δημοσιότητα δόθηκε μονάχα ένα behind-the-scenes video από τα γυρίσματα του Star Wars: The Last Jedi, που επιβεβαιώνει την ολοκλήρωση των γυρισμάτων με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, καθώς και μια σειρά character posters.









    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: D23 Expo 2017: Στα γυρίσματα του Star Wars: The Last Jedi (video + posters) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top