F Comic-Con 2017: Pacific Rim: Uprising και Bright trailer - FilmBoy Comic-Con 2017: Pacific Rim: Uprising και Bright trailer - FilmBoy
  • Latest News

    Comic-Con 2017: Pacific Rim: Uprising και Bright trailer


    Η Legendary Entertainment δημοσίευσε το πρώτο teaser του Pacific Rim: Uprising, sequel της επιτυχημένης ταινίας του Guillermo del Toro, με τον Steven S. DeKnight να έχει αναλάβει τα ηνία και τους John Boyega και Scott Eastwood να έχουν αναλάβει τους νέους πρωταγωνιστικούς ρόλους.




    Μετά από ένα teaser που είχαμε δει πριν λίγους μήνες, το Netflix επέλεξε την Comic-Con για να αποκαλύψει το πρώτο ολοκληρωμένο trailer του Bright, μιας αστυνομικής περιπέτειας φαντασίας που λαμβάνει χώρα σε έναν κόσμο που συνυπάρχουν (αρμονικά;) άνθρωποι με πλάσματα της φαντασίας. 

    Σε αυτόν τον κόσμο, ο Will Smith είναι αστυνομικός και συνάδελφος με τον Joel Edgerton (ο οποίος είναι orc!) και μαζί θα πρέπει να βρουν και να σταματήσουν ένα μυθικό όπλο που απειλεί τον κόσμο. 

    Συμπρωταγωνιστούν οι Noomi Rapace, Lucy Fry και Édgar Ramírez, με τον Max Landis (Victor Frankenstein) να είναι ο σεναριογράφος της πρωτότυπης ιστορίας και ο David Ayer (Suicide Squad) να βρίσκεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comic-Con 2017: Pacific Rim: Uprising και Bright trailer Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top