F Kidnap trailer: Όταν η αστυνομία αποτυγχάνει, αναλαμβάνει η ...Halle Berry; - FilmBoy Kidnap trailer: Όταν η αστυνομία αποτυγχάνει, αναλαμβάνει η ...Halle Berry; - FilmBoy
  • Latest News

    Kidnap trailer: Όταν η αστυνομία αποτυγχάνει, αναλαμβάνει η ...Halle Berry;


    Μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, τα χρόνια που η Halle Berry ήταν πραγματική σούπερ-σταρ ήταν ελάχιστα, με το όνομά της να περιφέρεται μεν στα tabloids, όμως κινηματογραφικά να πελαγοδρομεί μεταξύ δευτεροτρίτων ρόλων σε μεγάλα blockbusters και μικρές indie ή μη ταινίες, οι οποίες τις περισσότερες φορές πέρασαν απαρατήρητες. 

    Τα τελευταία χρόνια την έβλεπαν μόνο όσοι είχαν την αντοχή να παρακολουθούν την πολύ μέτρια τηλεοπτική σειρά Extant, όμως φέτος, τρία χρόνια μετά το The Call επιστρέφει με έναν ακόμη δυναμικό μεν ρόλο, σε μια ταινία όμως που μοιάζει βγαλμένη από τα πιο χαμηλής ισχύος γρανάζια του Hollywood.

    Στο Kidnap λοιπόν, κεντρική ηρωίδα είναι μια μόνη μητέρα που ζει μια ήρεμη και ευτυχισμένη ζωή με τον μικρό της γιο. 
    Μέχρι που μια μέρα, και ενώ βρίσκονται μαζί στο πάρκο, για μια στιγμή τον χάνει από τα μάτια της, και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα βλέπει κάποιον άγνωστο να τον βάζει στο αυτοκίνητό του και να εξαφανίζεται. 

    Θεωρώντας ότι η βραδυκίνητη αστυνομία είναι αδύναμη να βοηθήσει, παίρνει τη κατάσταση στα χέρια της και φτάνει στα άκρα χωρίς να υπολογίζει τίποτα και κανέναν για να καταφέρει να σώσει το γιο της.

    Το σενάριο έχει γράψει ο πρωτοεμφανιζόμενος Knate Lee με τον Μαδριλένο Luis Prieto (Pusher remake) να βρίσκεται στη σκηνοθεσία.

    Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες τις Αμερικής στις αρχές Αυγούστου, χωρίς να έχουμε ακόμα πληροφορίες για το πότε θα τη δούμε στην Ελλάδα. 
    Δείτε το trailer.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kidnap trailer: Όταν η αστυνομία αποτυγχάνει, αναλαμβάνει η ...Halle Berry; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top