F Πέθανε στα 56 του ο πρωταγωνιστής του Dragon Tattoo, Michael Nyqvist - FilmBoy Πέθανε στα 56 του ο πρωταγωνιστής του Dragon Tattoo, Michael Nyqvist - FilmBoy
  • Latest News

    Πέθανε στα 56 του ο πρωταγωνιστής του Dragon Tattoo, Michael Nyqvist


    Τη τελευταία του πνοή άφησε χτες ο Σουηδός ηθοποιός Michael Nyqvist σε ηλικία μόλις 56 ετών όπως επιβεβαίωσε και η οικογένεια, μετά από άνιση μάχη με το καρκίνο του πνεύμονα.

    Ο γεννημένος στη Στοκχόλμη ηθοποιός ξεκίνησε τη καριέρα του στα μέσα της δεκαετίας του '80 έχοντας μια μόνιμη παρουσία σε κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές της χώρας του.

    Ο ρόλος του στο Tillsammans το 2000 ανέβασε σημαντικά τις μετοχές του, με τη καριέρα του να έχει σταδιακά ανοδική πορεία μέχρι τη μεγάλη έκρηξη το 2009 χάρη στη τριλογία The Girl with the Dragon Tattoo, η οποία τον έστειλε καρφί στο Hollywood.
    Έκτοτε τον έχουμε δει κυρίως σε ρόλους villain σε ταινίες όπως το Mission: Impossible - Ghost Protocol, το John Wick και πιο πρόσφατα το Colonia.

    Παρά το θάνατό του, τον ηθοποιό θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε στη μεγάλη οθόνη για τους επόμενους μήνες, αφού πρόλαβε να ολοκληρώσει τα γυρίσματα τριών ακόμα ταινιών που αναμένονται προσεχώς στις αίθουσες, το πολεμικό βιογραφικό δράμα Radegund του Terrence Malick, το περιπετειώδες θρίλερ Hunter Killer και το δραματικό Kursk του Thomas Vinterberg.
    R.I.P. Michael…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πέθανε στα 56 του ο πρωταγωνιστής του Dragon Tattoo, Michael Nyqvist Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top