F Ο Zack Snyder αφήνει το Justice League λόγω οικογενειακής τραγωδίας! - FilmBoy Ο Zack Snyder αφήνει το Justice League λόγω οικογενειακής τραγωδίας! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Zack Snyder αφήνει το Justice League λόγω οικογενειακής τραγωδίας!


    Όπως έγινε γνωστό, πριν περίπου δύο μήνες, η τραγωδία χτύπησε το σπιτικό του γνωστού σκηνοθέτη Zack Snyder και της συζύγου και συνεργάτιδας του Deborah, όταν η 20χρονη κόρη τους Autumn αυτοκτόνησε.

    Μετά από μια σύντομη απουσία από τα καθήκοντά του, ο Snyder επέλεξε να επιστρέψει άμεσα στην εργασία του, πιστεύοντας ότι έτσι θα αντιμετωπίσει τη θλίψη του, όμως εν τέλει αποφάσισε να κάνει πίσω ώστε να βρίσκεται στο πλάι της οικογένειάς του.

    Πέραν του κοινωνικού κομματιού της είδησης, κοιτώντας το καθαρά κινηματογραφικά, ο Zack Snyder αυτή τη περίοδο έχει ολοκληρώσει το βασικό στάδιο γυρισμάτων του Justice League και βρισκόταν σε περίοδο εντατικού μοντάζ. 

    Μετά λοιπόν την αποχώρησή του, τα ηνία της ταινίας πέρασαν, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, στον Joss Whedon, ο οποίος προσφάτως προστέθηκε στην οικογένεια της DC/WB και θα αναλάβει να ολοκληρώσει το μοντάζ καθώς και τη σκηνοθεσία κάποιων προγραμματισμένων επιπλέον γυρισμάτων.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δε πρόκειται να αλλάξει κάτι στο προγραμματισμό του φιλμ, με αυτό να βγαίνει στις αίθουσες το Νοέμβριο, και τον Snyder να διατηρεί τα δικαιώματα του τελικού ok.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Zack Snyder αφήνει το Justice League λόγω οικογενειακής τραγωδίας! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top