F Get Shorty trailer: Η κωμωδία 'Πιάστε τον Κοντό' γίνεται σειρά στο Epix! - FilmBoy Get Shorty trailer: Η κωμωδία 'Πιάστε τον Κοντό' γίνεται σειρά στο Epix! - FilmBoy
  • Latest News

    Get Shorty trailer: Η κωμωδία 'Πιάστε τον Κοντό' γίνεται σειρά στο Epix!


    Η πρώτη μεγάλη προσαρμογή του μυθιστορήματος Get Shorty του Elmore Leonard έγινε το 1995 από τον Barry Sonnenfeld και ήταν απολύτως πιστή στο βιβλίο.

    Η ταινία με τον ίδιο τίτλο (‘Πιάστε τον Κοντό’ βγήκε στους ελληνικούς κινηματογράφους, μάλλον εύστοχα) και τους Danny DeVito, Gene Hackman και Rene Russo επίσης στο cast, χάρισε στον John Travolta μια Χρυσή Σφαίρα και ήταν ομολογουμένως μια από τις καλές κωμωδίες των 90’s.

    Η σειρά Get Shorty που βγάζει το Epix τον Αύγουστο όμως, πιάνει το στόρι (του μαφιόζου που πάει στο Hollywood για να συλλέξει ένα χρέος αλλά καταλαβαίνει ότι ο χώρος του θεάματος είναι περίπου ίδιος με το επάγγελμά του) από μια διαφορετική κατεύθυνση.

    Ο Chris O'Dowd δεν παίζει τον ήρωα που έπαιξε (και έσκισε) ο Travolta, αλλά τον Miles Daly, έναν hitman από τη Νεβάδα και όχι από τη Φλώριδα. 
    Δεν υπάρχει επίσης κανένας Harry Zimm στη σειρά του Epix (τον χαρακτήρα του Gene Hackman στη ταινία), αλλά υπάρχει άλλος αντίστοιχος παραγωγός ταινιών-σκουπιδιών που τον ταλαιπωρεί, και τον υποδύεται ο Ray Romano.

    Γενικά, από το trailer καταλαβαίνει κάποιος που έχει δει τη ταινία του 1995, ότι διατηρείται ο ίδιος σκελετός αλλά με νέα στοιχεία και χαρακτήρες.

    Η επίσημη σύνοψη λέει:
    Βασισμένο στο μυθιστόρημα "Get Shorty" του Elmore Leonard, η ιστορία του Miles Daly, ο οποίος δουλεύει για έναν εγκληματία στη Νεβάδα, προσπαθεί να αλλάξει επάγγελμα και να γίνει παραγωγός ταινιών, μόνο όμως για να ξεπλένει χρήμα στο Hollywood.

    Το trailer είναι απολαυστικό και νομίζω αξίζει να περιμένουμε όμορφα πράγματα από τη σειρά, που ξεκινάει στις 13 Αυγούστου στο Epix.
    Ρίξτε μια ματιά.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Get Shorty trailer: Η κωμωδία 'Πιάστε τον Κοντό' γίνεται σειρά στο Epix! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top