F Orbita 9 trailer: Το νέο Ισπανικό sci fi ...με άρωμα ρομάντζου - FilmBoy Orbita 9 trailer: Το νέο Ισπανικό sci fi ...με άρωμα ρομάντζου - FilmBoy
  • Latest News

    Orbita 9 trailer: Το νέο Ισπανικό sci fi ...με άρωμα ρομάντζου


    Το Orbita 9 είναι η πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Ισπανού Hatem Khraiche, ενός εκ των σεναριογράφων του καταπληκτικού La Cara Oculta, και είναι ένα ρομαντικό sci fi που θα κάνει πρεμιέρα στις Ισπανικές αίθουσες τον Απρίλιο.

    Η Helena είναι μια νεαρή γυναίκα που έχει περάσει όλη της τη ζωή στο βαθύ διάστημα, γεννημένη καθ 'οδόν προς μια μακρινή αποικία και αφημένη στη τύχη της όταν μια δυσλειτουργία στο σκάφος της κατέστησε αδύνατο για αυτή να φτάσει με ασφάλεια πίσω.
    Οι γονείς της αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω και να αφήσουν την Helena να συνεχίσει το ταξίδι της, μόνη προς μια καλύτερη ζωή. 

    Εκείνη ζει μια μοναχική, αλλά απλή ζωή, μέχρις ότου εμφανίζεται ένας μηχανικός στο σκάφος για να διορθώσει μια βλάβη, και αποκαλύπτεται ότι όλα ήταν ένα ψέμα, ένα παρατεταμένο κοινωνικό πείραμα. 
    Και η Helena βρισκόταν στη Γη σε όλη της τη ζωή.

    Οι Ισπανοί το’χουν με τη sci fi παραπλάνηση (θυμηθείτε το Timecrimes) και αυτό φαίνεται εξίσου καλό.
    Τα εφέ είναι εντυπωσιακά, το cast επίσης (Clara Lago, Alex Gonzalez και η Belen Rueda των Julia’s Eyes και The Body) και η Ισπανική καταγωγή εγγύηση.

    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Orbita 9 trailer: Το νέο Ισπανικό sci fi ...με άρωμα ρομάντζου Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top