F Taboo και The Night Manager ετοιμάζονται να επιστρέψουν με νέα επεισόδια - FilmBoy Taboo και The Night Manager ετοιμάζονται να επιστρέψουν με νέα επεισόδια - FilmBoy
  • Latest News

    Taboo και The Night Manager ετοιμάζονται να επιστρέψουν με νέα επεισόδια


    Ευχάριστα τα νέα για τους φίλους των ολοένα και πιο αξιόλογων και δημοφιλών σειρών του BBC, με δύο από τις πιο πολυσυζητημένες παραγωγές του καναλιού να παίρνουν το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν.

    Για να αρχίσουμε με τα πιο επίσημα, BBC και FX ανακοίνωσαν με μια λιτή ανάρτηση στο Facebook, την επιστροφή του Taboo, της δραματικής σειράς εποχής του Tom Hardy, η πρώτη σεζόν της οποίας έριξε αυλαία μόλις πριν δύο εβδομάδες.



    Η σειρά, αρχικά είχε ανακοινωθεί ως limited-series όμως στη πορεία της προφανώς τα σχέδια άλλαξαν κάνοντας ευδιάκριτο ότι αυτή ήταν μόνο η αρχή, κάτι που επιβεβαιώθηκε αρχικά ανεπίσημα από το σεναριογράφο Steven Knight, ο οποίος δήλωσε ότι έχει στα σχέδια τουλάχιστον άλλους δύο κύκλους, και τώρα και επίσημα.

    Τα δεύτερα νέα είναι λιγότερο επίσημα, αλλά μάλλον το ίδιο έγκυρα, με τη σκηνοθέτιδα του The Night Manager, Susanne Bier να δηλώνει στο Screen Daily ότι τα σενάρια για τα νέα επεισόδια της σειράς ήδη έχουν ξεκινήσει να γράφονται.

    Το κατασκοπικό δραματικό θρίλερ ήταν βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του John le Carré, και με το στόρι του βιβλίου να έχει εξαντληθεί, έχουμε μεγάλη περιέργεια να μάθουμε πως ο σεναριογράφος David Farr θα το προχωρήσει.
    Η πρώτη σεζόν προβλήθηκε πριν περίπου ένα χρόνο στα BBC και AMC, κατέκτησε μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, δύο βραβεία EMMY, τρεις Χρυσές Σφαίρες και εξαιρετικές κριτικές.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Taboo και The Night Manager ετοιμάζονται να επιστρέψουν με νέα επεισόδια Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top