F Robin trailer: Δυνατό ψυχολογικό θρίλερ από τη Δανία - FilmBoy Robin trailer: Δυνατό ψυχολογικό θρίλερ από τη Δανία - FilmBoy
  • Latest News

    Robin trailer: Δυνατό ψυχολογικό θρίλερ από τη Δανία


    Λίγο πριν τη παγκόσμια πρεμιέρα του στο φεστιβάλ των Βρυξελλών, στη δημοσιότητα δόθηκε το trailer της νέας ταινίας του Σουηδού Antonio Tublen.

    Η Robin είναι μια νεαρή κοπέλα που βρίσκεται στη μέση ενός δάσους, τραυματισμένη σωματικά και ψυχικά, δηλώνοντας ότι έγινε μάρτυρας μιας δολοφονίας, με τον δολοφόνο να την κυνηγά. 
    Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση αλλά δε βρίσκουν κανένα στοιχείο που να επαληθεύει τα λεγόμενά της. 

    Η κοπέλα αποφασίζει να ξεκινήσει τη δική της έρευνα για το τι πραγματικά συνέβη, ώστε να βρει το δολοφόνο πριν τη βρει εκείνος. 
    Όσο πλησιάζει στην αλήθεια, έρχεται η μεγάλη αποκάλυψη με σοβαρές συνέπειες που θα επηρεάσουν τους πάντες.

    Ο Antonio Tublen θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της Σκανδιναβίας, κάνοντας τη πρώτη του εμφάνιση το 2009 με τη δραμεντί Original, ενώ έκανε ακόμα πιο αισθητή τη παρουσία του το 2013 με το sci-fi δράμα LFO.

    To Robin είναι ένα σκοτεινό ψυχολογικό θρίλερ, με το στοιχείο της φαντασίας και του τρόμου να υποβόσκουν και να βγαίνουν κάπου στη πορεία όπως προσεκτικά αποκαλύπτει το trailer.

    Στη ταινία πρωταγωνιστεί η Rosalinde Mynster (A Royal Affair), μαζί με τους Jesper Christensen (Casino Royale), Julie Grundtvig Wester, Maibritt Saerens και Thomas Ernst.
    Δείτε το καθηλωτικό trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Robin trailer: Δυνατό ψυχολογικό θρίλερ από τη Δανία Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top