F Reboot του TRON ετοιμάζει η Disney ...με τον Jared Leto καβάλα στο lightcycle! - FilmBoy Reboot του TRON ετοιμάζει η Disney ...με τον Jared Leto καβάλα στο lightcycle! - FilmBoy
  • Latest News

    Reboot του TRON ετοιμάζει η Disney ...με τον Jared Leto καβάλα στο lightcycle!


    Παρότι μετράει 35 χρόνια ζωής, το franchise του TRON υπήρξε πάντα μια πονεμένη υπόθεση για τη Disney
    Η πρώτη ταινία αποτέλεσε σημείο αναφοράς για το είδος της επιστημονικής φαντασίας, κέρδισε εξαιρετικές κριτικές όμως …απέτυχε στα ταμεία, με αποτέλεσμα το sequel να μπει στο συρτάρι και να βγει σχεδόν τρεις δεκαετίες αργότερα. 

    Το Tron: Legacy, παρότι δεν ήταν ακριβώς αυτό που επιθυμούσαμε όσον αφορά τη ποιότητα, ήταν και πάλι μια πολύ καλή ταινία, η οποία όμως και πάλι δε τα πήγε πολύ καλά στα εισιτήρια, τουλάχιστον όχι τόσο καλά επιθυμούσαν οι παραγωγοί ανάλογα με το τεράστιο budget της και την ακόμα μεγαλύτερη προωθητική καμπάνια που τότε έστησαν.

    Το αποτέλεσμα ήταν και πάλι το ίδιο, με το TRON: Ascension να μπαίνει και αυτό στο συρτάρι μέχρι νεωτέρας, με τον σκηνοθέτη Joseph Kosinski να δηλώνει ότι η ταινία βρίσκεται σε “κρυογονική κατάψυξη”, για το λόγο ότι η Disney έχει στο καλεντάρι της πάμπολλες big-budget παραγωγές της LucasFilm και Marvel, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι η τρίτη θα είναι μια ταινία εισβολής.

    Και ενώ το θέμα είχε σχεδόν ξεχαστεί, να σου έρχεται το The Hollywood Reporter και αποκαλύπτει ότι η Disney δεν έχει παρατήσει εντελώς τη σειρά, αλλά μονάχα το σχέδιο για ένα ακόμα sequel, έχοντας αλλάξει ρότα σκεπτόμενη πολύ σοβαρά ένα reboot.

    Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, η Disney έχει κάνει πρόταση στον Jared Leto να αναλάβει τα ηνία του νέου project, τόσο ως παραγωγός αλλά και ως πρωταγωνιστής, αναλαμβάνοντας το ρόλο του Ares, ενός νέου χαρακτήρα, που υπήρχε στο σενάριο του Ascension.
    Να δούμε αν αυτό θα υλοποιηθεί…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Reboot του TRON ετοιμάζει η Disney ...με τον Jared Leto καβάλα στο lightcycle! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top