F Deadpool 2 teaser: Ο Ryan Reynolds σώζει κόσμο ...πριν αρχίσει καν γυρίσματα! - FilmBoy Deadpool 2 teaser: Ο Ryan Reynolds σώζει κόσμο ...πριν αρχίσει καν γυρίσματα! - FilmBoy
  • Latest News

    Deadpool 2 teaser: Ο Ryan Reynolds σώζει κόσμο ...πριν αρχίσει καν γυρίσματα!


    Όσοι είδαν το Logan σε αίθουσα της Αμερικής, είδαν με κάποια έκπληξη ένα teaser του πολυαναμενόμενου Deadpool 2, που όμως δεν έχει αρχίσει ακόμη καν γυρίσματα.

    Για να είμαστε απόλυτα ακριβείς, το teaser αυτό (που βέβαια βρίσκεται τώρα και στο διαδίκτυο) είναι περισσότερο μια ταινία μικρού μήκους που λειτουργεί σαν teaser και που φυσικά δεν θα βρίσκεται στην ταινία.
    Μια πρακτική που υιοθέτησε πρώτη η Marvel με τα "One-Shots" που συμπεριλαμβάνει στα Blu-ray και στα DVD της. 

    Στο teaser δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας (αν και ξέρουμε για 2 Μαρτίου 2018), ούτε σκηνές από την ταινία (η οποία άλλωστε εξακολουθεί να γράφεται), ωστόσο υπάρχει στον αέρα η υπόσχεση για ένα πιο αστείο Deadpool, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη του την τεράστια εισπρακτική και κριτική επιτυχία του πρώτου πέρυσι.

    Στο teaser βλέπουμε για άλλη μια φορά τον Ryan Reynolds ως παρανοϊκό φαφλατά και ελαφρώς ανόητο superhero, να βλέπει την αδικία και να μην κρατιέται να βοηθήσει.
    Αλλά το να είσαι σούπερ ήρωας με τόσο κολλητή στολή, έχει το τίμημά του.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Deadpool 2 teaser: Ο Ryan Reynolds σώζει κόσμο ...πριν αρχίσει καν γυρίσματα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top